Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat a ajuns sa coste un litru de benzina sau de motorina, in plina criza. E fara precedent

Playtech Playtech,
Cat a ajuns sa coste un litru de benzina sau de motorina, in plina criza. E fara precedent

Criza vine si cu o parte buna pentru romani, aceea ca s-a ieftinit pretul benzinei, ajungand sa coste 4,7 lei litru. Acest fenomen fara precedent se datoreaza scaderii cotatiilor petrolului, Romania aflandu-se printre tarile cu pretul cel mai mic la combustibili. Cat vor plati soferii pentru un plin Nici motorina nu face exceptie de la . continuă pe Playtech

Cat a ajuns sa coste un plin de benzina, dupa prabusirea pretului petrolului

Scaderea cotatiilor petrolului este vizibila si la pompa, unde pretul benzinei a scazut saptamana asta la 4,7 lei pe litru in Capitala. Motorina standard a ajuns sa coste de asemenea sub 5 lei pe litru in majoritatea benzinariilor din tara, iar specialistii sustin ca pretul va continua sa scada, scrie Mediafax.

Impactul neasteptat pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se va intampla inevitabil la pompe

Joi, bursele asiatice inregistrau scaderi pe linie, dupa anuntul presedintelui Donald Trump, in privinta suspendarii tuturor zborurilor dinspre Europa spre SUA, pentru o perioada de 30 de zile din cauza crizei sanitare internationale. Impactul neasteptat pentru cei cu masini pe benzina si motorina Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat restrictii de calatorie privind Europa. intr-un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )