Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Playtech Playtech,
Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, . continuă pe Playtech

Atentie, cresc amenzile pentru soferi de la 1 ianuarie. Care este motivul

2021 vine cu vesti proaste pentru soferi. Se scumpesc amenzile, efect al instabilitatii guvernamentale si al problemelor economice determinate de criza COVID-19. Astfel, de la 1 ianuarie, punctul amenzii va creste.

Cod rutier. Se maresc amenzile de la 1 ianuarie 2021?! Platesti peste 2000 de lei pentru aceasta greseala la volan

De la data de 1 ianuarie 2020, soferii ar putea ajunge sa plateasca amenzi rutiere mai mari decat cele din prezent. Este vorba, deci, despre o posibila crestere a punctului de amenda cu aprope 100 de lei. Cod rutier. Se maresc amenzile de la 1 ianuarie 2021?! Spre exemplu, o persoana care conduce la volan, .

Ce se intampla cu alocatiile copiilor in ianuarie 2021. Anuntul de care parintii se temeau

Potrivit unei legi date de Parlament in acest an, alocatiile copiilor ar fi trebuit dublate. A urmat respingerea ordonantei de urgenta, pentru ca Guvernul Romaniei a venit cu o alta ordonanta care stabilea o majorare in etape. Asadar, alocatiile vor fi modificate din ianuarie, dar nu cu cat era pevazut initial. Guvernul a ajuns la .

Schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Se intampla de la 1 ianuarie 2021

Se anunta schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Totul se intampla de la 1 ianuarie 2021, odata cu devenirea realitate a Brexitului. Cu ce schimari vine Brexit. Totul intra in vigoare de la 1 ianuarie Calatoriile din Uniunea Europeana spre Marea Britanie vor deveni mult mai complicate incepand cu 1 ianuarie 2021.

Lituania intra in lockdown pana pe 31 ianuarie 2021. Ce restrictii se impun

Guvernul lituanian a decis intrarea intr-un nou lockdown la nivelul tarii, incepand de miercuri si pana la 31 ianuarie 2021, pe fondul cresterii incidentei infectarilor cu COVID-19 si a deceselor asociate.

Biblioteca Nationala a Romaniei se inchide pana la mijlocul lunii ianuarie 2021, din cauza efectelor pandemiei

Biblioteca Nationala a Romaniei, cu sediul in Bucuresti, va fi inchisa in perioada 14 decembrie si 11 ianuarie 2021, din cauza inmultirii cazurilor de infectare cu COVID-19. in aceasta perioada,.

Vesti bune pentru Sebastian Coltescu. Cine a decis sa ii fie avocat: E nevinovat

Evenimentele de saptamana trecuta de la meciul PSG Basaksehir de la Paris, au avut un impact la nivel mondial, iar ecourile par a fi departe de a se fi incheiat. Mai mult ca sigur, cazul arbitrului roman va fi si anchetat disciplinar de UEFA, iar acesta va fi nevoit sa apara in fata comisiei .

Cat va costa un bilet la trenul pentru Otopeni. Veste uriasa, e la indemana tuturor romanilor

In curand romanii vor putea calatorii cu trenul pe ruta Gara de Nord Aeroportul Henry Coanda, din Otopeni. Daca pana recent, se vehiculau anumite preturi pentru biletul de calatorie, de astazi se stiecare va fi pretul unui bilet. Ministerul Transporturilor a publicat pe site-ul sau datele oficiale. Ministerul Transporturilor anunta darea in folosinta a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )