Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cod Rutier 2019: 7 lucruri pe care soferii le fac, desi sunt ilegale

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019: 7 lucruri pe care soferii le fac, desi sunt ilegale

Orice sofer are parte de o perioada de acomodare cu noul statut de sofer. Trebuie sa invete sa conduca, dar mai ales sa sofeze in siguranta alaturi de ceilalti soferi din trafic. Din pacate, majoritatea, in aceasta perioada, se invata cu anumite ilegalitati minore. Despre ce este vorba? Lucruri ilegale pe care le fac soferii . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2019. Boala care te poate lasa fara permis. Multi romani, in pericol sa-si piarda dreptul de a conduce

In Monitorul Oficial a fost deja de ani buni publicat Ordinul Ministerului Sanatatii cu numarul 1. Acesta vizeaza aptitudinile fizice si mentale necesare pentru a putea conduce un autovehicul. Din pacate, numerosi cetateni care sufera de anumite boli continua sa sofeze, desi este interzis. Despre ce afectiuni este vorba? Ce boala te poate lasa fara .

Cod Rutier 2019. Ce trebuie sa il intrebe soferii pe politist, imediat dupa ce au fost opriti in trafic

Ce trebuie sa intrebe soferii, intai de toate, dupa ce sunt opriti in trafic de catre politistii de rutiera? Conducatorii auto, din ce in ce ai multe obligatii si mai putine drepturi? Codul rutier 2019 clarifica toata situatia. Ce trebuie sa il intrebe soferii pe politist, dupa ce au fost opriti in trafic? A fost .

SCHIMBARE BOMBA in noul Cod Rutier: De azi SE RIDICA TOATE MASINILE! Cum te poti apara

Surpriza neplacuta pentru mai multi romani din Italia. Acestia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare, dupa ce Codul Rutier din Pensinsula s-a modificat.

Digi24: BAC 2019. Elev care da examenul a sasea oara: Parintii mi-au zis ca imi cumpara un Mustang daca il iau

Un bolid de zeci de mii de euro, in schimbul promovarii examenului de bacalaureat. Macar, din a sasea incercare. Este trocul propus de unii parinti, disperati sa isi vada odraslele cu o diploma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )