Libnet.ro
UNICEF

14:01

Cod Rutier 2020. Semnul nou la care toti soferii trebuie sa fie foarte atenti in trafic

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2020. Semnul nou la care toti soferii trebuie sa fie foarte atenti in trafic

Noua schimbare in Codul Rutier! Unii soferi pot scapa de amenzi usturatoare in trafic, dar trebuie sa fie atenti si la noile reglementari in ceea ce privesc semnele de circulatie. Ce se modifica pentru conducatorii auto? Cod Rutier 2020 De la inceputul anului si pana in acest moment, cand va relatam aceste lucruri, parlamentarii romani . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2020. Se schimba legea! Ce soferi pot scapa de amenzi usturatoare

Noua schimbare in Codul Rutier! Unii soferi pot scapa de amenzi usturatoare in trafic? Ce se modifica pentru conducatorii auto? Iata deputatii din comisiile de specialitate! Cod Rutier 2020. Ce soferi pot scapa de amenzi usturatoare? Codul rutier a fost modificat! Soferii, biciclistii si alti conducatori de vehicule nu vor mai fi amendati doar pentru .

Cod Rutier: cele mai banale motive pentru care soferii pot lua pana la 2.900 de lei amenda

Soferii au luat nu de putine ori amenzi din motive abia intelese de oamenii legii. Politistii s-au vazut, insa, nevoiti sa ii mustreze chiar si din cauza unor motive extrem de banale. Ce lucruri simple le pot scoate pana la 2. 900 de lei din buzunare conducatorilor auto? Cod Rutier 2020: Motive banale care le aduc .

Codul rutier, modificat: ce trebuie sa stie toti soferii despre schimbari

Codul rutier e modificat iar. De data asta sunt eliminate cateva prevederi implementate in 2019. Modificarile facute in august, si active din octombrie, au fost acum regandite. in bine si.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3063 seconds )