Libnet.ro
UNICEF

22:45

E dezastru, anuntul zilei pentru soferii din Romania: vestea pentru toti cu masina pe benzina sau motorina

Playtech Playtech,
E dezastru, anuntul zilei pentru soferii din Romania: vestea pentru toti cu masina pe benzina sau motorina

Majoritatea masinilor din Romania sunt pe benzina si motorina. Iar aceasta analiza vine numai bine pentru toti soferii. Industria auto din toata lumea se pregateste sa faca tranzitie. continuă pe Playtech

Ce zile libere sunt in 2021 pentru angajatii din Romania. Vestea proasta primita de toti romanii

Anul acesta a fost unul plin delibere, multe dintre ele datorate pandemiei si Starii de Urgenta si Alerta. Daca anul acesta liberele au fost, majoritatea in timpul saptamanii, anul viitor, in 2021 conform Codului Muncii, multe vor fi in weekend. in 2021 libere multe in weekend Conform Codului Muncii, ca si in anul acesta, ce .

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, .

Anuntul zilei pentru toti soferii: mare atentie la aceste reguli, te pot costa scump

In sezonul rece, soferii trebuie sa tina cont de cateva sfaturi pentru a nu avea probleme cu masina. insa multi dintre ei, indiferent de experienta, ajung sa faca aceleasi.

Consecintele Brexit pentru romanii din Romania: cati risca sa-si piarda locul de munca

Nu mai putin de 12. 000 de romani care activeaza in tara noastra si-ar putea pierde locul de munca din cauza unui Brexit fara acord comercial. Din pacate, la momentul de fata, acela este.

Vestea buna a zilei pentru toti romanii. Se intampla de la 1 ianuarie cu preturile la curent electric

Hidroelectrica are o veste buna pentru anul viitor. De aceasta oferta vor beneficia consumatorii casnici din Romania. Iata ce se va intampla cu preturile la curent electric de la 1.

Anuntul zilei de la Kaufland. Se dau gratis pentru toti romanii

Kaufland continua surprizele pentru clientii sai din Romania, chiar inaninte de sarbatorile de iarna. Vei avea nevoie cu siguranta de aceste produse pe care magazinul ti le va oferi in.

Kaufland a facut anuntul zilei: ofera 500 de lei clientilor sai. Cum obtii banii

Kaufland a facut anuntul zilei, oferind 500 de lei clientilor sai. Cum pot obtine romanii banii de la supermarket, vedeti in randurile de mai jos. Se dau vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia frumoasei sume ofeita de Kaufland Kaufland a facut anuntul zilei. Ofera cate 500 de .

Veste uimitoare primita de Ianis Hagi. Anuntul zilei in Spania

Ianis Hagi, tanarul atacant al echipei scotiene Glasgow Rangers, ar putea avea parte de mutarea carierei sale. Presa spaniola vorbeste pe larg despre interesul Seviliei de a-l transfera in perioada de mercato. Conform presei spaniole, consiliul de administratie din Sevilla il doreste, din nou, pe Ianis in viitorul lot al echipei. Ianis Hagi, mutare de .

Surpriza pe final de an! Se inchide o televiziune din Romania

Amatorii de filme din Romania vor avea cu o televiziune mai putin. De ce? Postul Paramount Channel se inchide in Romania din ianuarie 2021. Anuntul a fost publicat sub forma unui promo, care ruleaza atat pe.

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID din Romania: Va fi o transa simbolica, pentru inceperea vaccinarii. 10.000 de doze ajung pentru 5000 de persoane

Presedintele Romaniei a fost intrebat, miercuri, despre detaliile referitoare la campania de vaccinare anti-COVID din Romania, in contextul in care primele doze de vaccin ar putea ajunge dupa Craciun pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )