Libnet.ro
UNICEF

18:00

Toate masurile pe care trebuie sa le respecte producatorii de masini din 2022

Playtech Playtech,
Toate masurile pe care trebuie sa le respecte producatorii de masini din 2022

Din 2022, toate masinile vandute pe teritoriul Uniunii Europene trebuie sa fie dotate cu anumite masuri de siguranta. Cine nu respecta regulile, nu va primi omologare. Toate masinile noi vandute in blocul comunitar, incepand din 2022, vor fi dotate cu dispozitive care nu permit depasirea vitezei legale. Practic, soferii nu vor mai putea depasi limita [] . continuă pe Playtech

Toate masurile pe care trebuie sa le respecte producatorii de masini din 2022.

Din 2022, toate masinile vandute pe teritoriul Uniunii Europene trebuie sa fie dotate cu anumite masuri de siguranta. Cine nu respecta regulile, nu va primi omologare. Toate masinile noi vandute in blocul comunitar, incepand din 2022, vor fi dotate cu dispozitive care nu permit depasirea vitezei legale. Practic, soferii nu vor mai putea depasi limita [] .

Kovesi, despre discutiile privind sefia Parchetului European: Se negociaza profesionalismul celui care trebuie sa detina aceasta functie

Se negociaza profesionalismul celui care trebuie sa detina aceasta functie, a declarat, miercuri, Laura Codruta Kovesi, intrebata despre discutiile dintre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene privind desemnarea procurorului sef european, competitie in care se afla si ea. Fosta sefa a DNA a spus ca s-a clasat prima intre cei trei candidati, ca nu stie ce negocieri sunt avute in vedere si ca asteapta rezultatul.

Numai de bine. Sase exercitii pe care trebuie sa le faci pentru un corp de invidiat

Dimi Butilca, antrenor personal, vine cu o provocare la inceput de sezon cald. Sase exercitii care sa ne ajute sa ne reintram in forma, sa ne simtim mai bine si sa abordam vara cu mai multa incredere in.

Urs de vanzare. Rasturnare de situatie in cazul ursoaicei care a ucis un barbat din Harghita

Urs capturat si scos la vanzare in Harghita este situatia cunoscuta in plan local si re-adusa in atentia publicului de Stirile Pro Tv. Din pacate, nu e o situatie rara, e soarta ursuletilor vanati de unii localnici care fac astfel bani frumosi. Jurnalistii au realizat un reportaj cu o camera ascunsa si au demonstrat [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )