Libnet.ro
UNICEF

17:15

Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta! Ce se intampla acum cu amenzile

Playtech Playtech,
Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta! Ce se intampla acum cu amenzile

Conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta! Ce se va intampla de acum cu amenzile si ce se modifica, din cauza situatiei actuale din lume? Soferii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu amenzile in perioada aceasta, majoritatea institutiilor din tara au limitat sau suspendat interactiunea cu publicul, dar totul se poate rezolva . continuă pe Playtech

Specialistii din Romania avertizeaza! Ce se intampla cu preturile produselor alimentare in 2020

Specialisti in agricultura din Romania au anuntat ca vom avea cresteri uriase ale preturilor, mai ales pentru produsele alimentare. Astfel incat, anul 2020 nu va fi unul tocmai bun pentru buzunarele romanilor. Specialistii din Romania avertizeaza! Conform informatiilor de la Ministerul Agriculturii, Romania va inregistra o crestere uriasa a preturilor pentru alimente. Anul agricol din .

Coronavirus: Ce trebuie sa faca spitalele. LISTA masurilor recomandate de institutia care acrediteaza spitalele din Romania

Spitalele din Romania trebuie sa ia un set de 12 masuri minimale in contextul raspandirii coronavirusului in tara noastra - 25 de cazuri confirmate pana acum. Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, institutia care acrediteaza spitalele din Romania in vederea functionarii, a alcatuit o lista de masuri recomandate tuturor spitalelor din tara, document remis HotNews. ro. Printre principalele recomandari se numara asigurarea de sapun si dezinfectant si limitarea vizitelor la pacienti.

Masuri fara precedent in cinematografele din Romania: ce trebuie sa stii daca mergi la film

Pe langa masurile luate de autoritatile din Romania pentru a preveni raspandirea infectiei cu coronavirus, operatorii lanturilor de cinematografe de la noi au anuntat schimbari.

Codul rutier, modificat: ce trebuie sa stie toti soferii despre schimbari

Codul rutier e modificat iar. De data asta sunt eliminate cateva prevederi implementate in 2019. Modificarile facute in august, si active din octombrie, au fost acum regandite. in bine si.

Cod Rutier 2020. Semnul nou la care toti soferii trebuie sa fie foarte atenti in trafic

Noua schimbare in Codul Rutier! Unii soferi pot scapa de amenzi usturatoare in trafic, dar trebuie sa fie atenti si la noile reglementari in ceea ce privesc semnele de circulatie. Ce se modifica pentru conducatorii auto? Cod Rutier 2020 De la inceputul anului si pana in acest moment, cand va relatam aceste lucruri, parlamentarii romani .

Pericolul de pe strazi: ce a descoperit RAR la masinile din Romania

Registrul Auto Roman - RAR - a verificat autoturismele din Romania, iar concluziile nu-s dintre cele mai bune. Se stie faptul ca Romania are un parc auto invechit. Guvernul a venit cu programe.

Cand si unde a fost construit, de fapt, primul magazin Lidl din Romania

Colaborarea cu furnizorii din Romania este una dintre prioritatile Lidl si, de aceea, acesta include in oferta un numar din ce in ce mai mare de produse locale. Pentru ca intelege apetitul romanilor pentru produse autentice, a inclus in sortiment de produse dezvoltate local, cum sunt cele din gama Camara Noastra sau fructele si legumele .

Magazinele si farmaciile din Romania, luate cu asalt. De ce nu este bine sa lasam rafturile goale

Daca in urma cu cateva saptamani farmaciile si magazinele alimentare erau doldora, acum situatia sta extrem de diferit. Rafturile sunt goale, iar unde mai sunt produse cozile sunt infernale. Magazinele si farmaciile din Romania, goale Isteria plecata de la numarul in crestere al victimelor de coronavirus a adus in cele din urma la golirea farmaciilor .

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Si comunitatea musulamana din Romania este afectata de COVID-19. Anuntul Muftiatului Cultului Musulman din Romania cu privire la rugaciuni

Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca, incepand cu data de 13 martie vineri), va suspendatemporar rugaciunile specifice zilei de vineri la toate lacasurile de cult din tara. in urma e.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )