Libnet.ro
UNICEF

11:15

Vestea teribila pentru toti soferii: se intampla la pompa cu pretul la benzina si motorina

Playtech Playtech,
Vestea teribila pentru toti soferii: se intampla la pompa cu pretul la benzina si motorina

2021 a venit cu o veste proasta pentru soferi. Vorbim de-o crestere a pretului combustibililor dupa ce vreme de aproape un an a fost o scadere majora. in 2020, pretul la benzina si. continuă pe Playtech

Anuntul Politiei Romane pentru toti soferii. Atentie, nu comite aceasta greseala!

Anuntul Politiei Romane pentru toti soferii. Atentie, nu comite aceasta greseala! Politia Romana a anuntat ce nu ai voie sa faci in cazul in care ai fost sanctionat. Despre ce este vorba, citeste in articolul de mai jos. Politia Romana a facut anuntul. Ce trebuie sa scrie soferii in procesul verbal atunci cand sunt sanctionati .

Mare atentie, romani: vestea surpriza pentru toti cei care stau la bloc. Trebuie sa afli urgent

Majoritatea romanilor care stau la bloc stiu de asociatia de proprietari si au o vaga idee de mecanismele guvernarii unui bloc. Dar mai sunt detalii de aflat, cum e cel de fata. Multi.

Kaufland a dat startul pentru toti. Se intampla cu angajatii, dar ii vizeaza pe toti clientii

Kaufland a venit cu un anunt important in contextul campaniei de vaccinare si toti clientii trebuie sa fie interesati de asta. Kaufland a venit cu un anunt major in contextul campaniei de.

Cum tii casa calduroasa, fara costuri suplimentare. Trucuri utile pentru toti romanii

Cum sa ai incaperile de la casa mai calduroase, dar fara sa adaugi bani in plus la facturile de la intretinere? Trucurile sunt simple si extrem de rapide. Ce trebuie sa faci pentru a avea mult conform in casa? Cum sa ai casa mai calda? Multi apelam la fel si fel de trucuri pentru a .

Lovitura pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla la pompa acum

Cand vine vorba de pretul combustibilului, ultimul an a fost bun din acest punct de vedere. Motorina si benzina la preturi mici, mai ales pentru romani. Dar lucrurile incep sa se.

Dacia de senzatie: BMW doar viseaza la asa ceva. Modelul surpriza care ii incanta pe toti soferii

Subiectul momentului in lumea auto e ce pregateste Renault atat pentru masinile sale, cat si pentru Dacia. Bigster e deja anuntat, dar un alt model s-ar putea remarca chiar mai bine decat.

Ce se intampla, de fapt, cu cei care nu se vaccineaza. Anuntul doctorului Virgil Musta pentru toti romanii

A doua etapa de vaccinare a inceput. Mai cu probleme, cu rezolvari, romanii care sunt eligibili pentru aceasta etapa au inceput sa fie programati pentru prima doza. in ciuda faptului ca.

Vestea momentului pentru milioane de romani: se vede direct pe factura. Cat platesti pentru electricitate

In 2021, s-a discutat foarte mult despre facturile pentru electricitate. Acum, ANRE a venit cu cateva precizari importante despre cat vor plati romanii, dar si care e data limita pana la.

Anuntul zilei de la Kaufland. Surpriza pentru toti clientii din tara

Kaufland isi surprinde clientii din toata Romania astazi. A facut un anunt oficial care vine cu o veste grozava pentru milioanele de romani care isi fac cumparaturile in toate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )