Libnet.ro
UNICEF

14:01

Anunt extraordinar pentru zeci de mii de romani: cea mai mare banca dezvaluie ce se intampla cu cardurile

Playtech Playtech,
Anunt extraordinar pentru zeci de mii de romani: cea mai mare banca dezvaluie ce se intampla cu cardurile

Cea mai mare banca din Romania a facut un anunt pentru zeci de mii de romani. Totul s-a intamplat pe perioada starii de urgenta. Bancile s-au vazut nevoite sa vina cu multe solutii. continuă pe Playtech

Anunt important pentru milioane de romani: ce faci ca sa n-ai facturi mai mari la gaze

Milioane de romani s-ar putea trezi, de la 1 iulie, cu facturi mai mari la gaze, din cauza schimbarii legislatiei. Din fericire, exista cateva parghii la care poti apela si de care furnizorii.

Cresc salariile pentru zeci de mii de politisti. Vela: Aceasta ordonanta face un act de dreptate

Salariile a zeci de mii de politisti vor fi recalculate si majorate. Anuntul a fost facut de ministrul de Interne Marcel Vela.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE La nivel european, s-a inregistrat cea mai severa scadere din 2009 incoace

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a economiei dintre tarile Uniunii Europene, in primul trimestru din 2020, fata de aceeasi perioada din 2019, potrivit datelor preliminare ale Oficiului European pentru Statistica Eurostat). Aceasta crestere a avut loc in conditiile in care la nivelul UE s-a inregistrat o scadere economica de 2,6%, fiind cea mai mare scadere din trimestrul trei 2009 incoace.

Eurostat: Romania si Bulgaria, cea mai mare crestere economica din timpul pandemiei. Declin pentru 25 de state europene

Romania si Bulgaria au inregistrat cea mai mare crestere economica din timpul pandemiei, toate celelalte state membre ale UE, cu exceptia Finlandei, inregistrand un declin de pana la 5,8% din PIB fata de ultimul trimestru din 2019, arata estimarea preliminara Eurostat.

Germania: Cea mai puternica economie a Europei a inregistrat o scadere de 2,2%

Germania a inregistrat cea mai accentuata contractie de la criza financiara din 2009, pe primul trimestru al acestui an, scrie BBC News.

Cea mai urata incaltaminte in 2020. Si totusi se vinde cu sute de euro!

Se stie ca moda revine odata la cativa ani si se pare ca in anul 2020, trend-urile in materie de incaltaminte sunt inspirate din moda pantofilor butucanosi ori cu talpa groasa din anii 90.

Avertismentul unui oficial american din domeniul sanatatii. Ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna

Un oficial guvernamental american din domeniul sanatatii avertizeaza ca in lipsa unei reactii nationale fundamentate stiintific la epidemia de COVID-19 ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna.

AVANPREMIERA Isus al meu, cea mai recenta carte a lui Gabriel Liiceanu

Isus al meu, cea mai recenta carte semnata de Gabriel Liiceanu, urmeaza sa apara in librarii. Adevarul prezinta, in avanpremiera, un fragment din volumul aparut la Editura Humanitas.

UPDATE Coronavirus: Rusia a devenit a doua cea mai afectata tara din lume ca numar de contaminari

Rusia, care a inregistrat de la inceputul epidemiei 232. 243 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, a devenit a doua cea mai afectata tara din lume dupa numarul de contaminari, potrivit bilantului realizat marti de AFP pornind de la datele oficiale.

Spotify lanseaza in Romania cea mai utila optiune, dar trebuie sa-ndeplinesti cea mai stupida conditie

Spotify lanseaza o optiune pe care e posibil s-o fi asteptat si tu de ceva vreme, insa conditia pe care trebuie sa o indeplinesti este dintre cele mai stupide. Platforma de streaming pune.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )