Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cea mai controversata tehnica stiintifica va fi folosita in dezvoltarea unui test pentru virus

Playtech Playtech,
Cea mai controversata tehnica stiintifica va fi folosita in dezvoltarea unui test pentru virus

Tehnica de editare genetica numita CRISPR esteextrem de controversata si primeste acum, in premiera, de la americani aprobare pentru a fi folosita. in vremuri disperate, avem solutii pe. continuă pe Playtech

Cea mai importanta descoperire care ar putea oferi un tratament pentru noul virus

Oamenii de stiinta din Israel au facut o descoperire importanta care ar urma sa contribuie la dezvoltarea unui tratament pentru noul virus. Cercetatorii au reusit sa izoleze un anticorp.

Efort fara precedent pentru dezvoltarea unui vaccin eficient impotriva COVID-19: Peste 8 miliarde de dolari, donati de zeci de tari si organizatii

Peste 8 miliarde de dolari au fost pusi la bataie pentru finantarea proiectelor care sa contribuie la dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului si sa finanteze cercetarea in diagnosticul si tratamentul.

Astronomii ESO au descoperit cea mai apropiata gaura neagra. Doar 1.000 de ani-lumina ne separa

Astronomii de la Observatorul EuropeanESO) au descoperit o noua gaura neagra, cea mai apropiata de sistemul nostru solar detectata vreodata, situata la 1. 000 de ani-lumina, intr-un sistem stelar vizibil cu ochiul liber, potrivit unui studiu publicat miercuri.

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna Unitate de Primiri Urgente din Romania la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni (VIDEO)

La Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala va fi deschisa, incepand din vara acestui an cea mai moderna Unitate de Primiri Urgente UPU) din tara. Este vorba despre o cladire noua,.

Cea mai mare economie a lumii, cutremurata de coronavirus. SUA a pierdut 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, iar somajul a urcat la 16%, in cel mai sumbru bilant din ultimele decenii

Economia SUA a pierdut, cel mai probabil, 22 de milioane de locuri de munca in aprilie, in cea mai mare cadere de la Marea Depresiune, potrivit Reuters. Vestea este cel mai recent semn al efectelor stringente pe.

Cea mai solicitata interventie estetica dupa izolarea la domiciliu: blefaroplastia. Dr. Iancu Morad: Lista de asteptare este si de 3 luni!

Blefaroplastia cosmetica, sau chirurgia pleoapelor cazute, conduce in topul celor mai solicitate interventii estetice dupa perioada de izolare la domiciliu, lista de asteptare pentru o astfel de operatie fiind acum si de 3 luni. Medicul chirurg estetician Iancu Morad explica si motivele care stau la baza unei cereri atat de mari.

ANM: Urmeaza ploi abundente in cea mai mare parte a tarii. Mai multe judete au intrat sub cod galben

Meteorologii anunta ca in urmatoarele 48 de ore vor fi precipitatii abundente si vijelii in cea mai mare parte a tarii. Potrivit ANM, instabilitatea atmosferica va predomina in mai multe judete si se.

DATE ALE FEDERATIEI MONDIALE A BURSELOR PENTRU TRIMESTRUL INTAI: Piata actiunilor din Seychelles are cea mai mare crestere a capitalizarii din lume

MERJ Exchange, Bursa de Valori din Seychelles, a consemnat, in primul trimestru din anul curent, cea mai mare crestere anuala a capitalizarii de piata, la nivel mondial, potrivit cifrelor anuntate de Federatia Mondiala a Burselor WFE), preluate de thetrade news. com.

Anunt pentru romanii care au card si cont bancar: cea mai mare banca a pus datele direct pe site

Un anunt deosebit a venit recent de la cea mai mare banca din Romania. Clientii au acces de acum la o informatie foarte importanta. Banca Transilvania incearca sa faca mai buna experienta.

AVANPREMIERA Fragmente din Recviem vesel pentru tata, cea mai recenta carte a lui Radu Paraschivescu

Recviem vesel pentru tata, cea mai recenta carte a lui Radu Paraschivescu, va putea fi comandata incepand de sambata. Adevarul prezinta, in avanpremiera, cateva fragmente din volumul aparut la Editura Humanitas.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2693 seconds )