Libnet.ro
UNICEF

17:45

Romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta urgent: anuntul baga bancile in sedinta de urgenta

Playtech Playtech,
Romanii care au cont bancar trebuie sa stie asta urgent: anuntul baga bancile in sedinta de urgenta

In plina pandemie de coronavirus, exista multe solutii pentru a gestiona mai bine situatia. Una dintre ele vine de la doua companii de tip fintech, dupa modelul Revolut, care au lansat un card. continuă pe Playtech

Toti cei care au card bancar trebuie sa stie asta. Adevarul despre codul PIN introdus invers

Un mit care circula mai puternic in aceste zile e ca daca bagi codul PIN invers la bancomat, se intampla lucruri. Sunt oameni care cred in acest mit, asa ca trebuie sa-l demontam, ca sa.

Cine-s romanii care n-au respectat izolarea si carantina: topul amenzilor pe judete

Starea de urgenta a ajuns aproape la final in Romania. A fost o perioada in care s-au dat amenzi de sute de milioane de lei, dar situatia n-a fost la fel peste tot. Au existat judete care.

Google ii da de gol pe romanii care s-au relaxat mai devreme

Nu toti romanii au respectat in totalitate restrictiile impuse de autoritati, iar acest lucru se poate observa din datele oferite de Google. Ca sa-ti dai seama mai bine cat s-a schimbat, de.

Nelu Tataru: Suntem intr-un moment in care politicul nu trebuie sa ia locul profesiei, in care sanatatea trebuie sa primeze

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, dupa audierea in Camera Deputatilor, ca este un moment in care politicul nu trebuie sa ia locul profesiei si unul in care sanatatea trebuie sa primeze. Suntem intr-un moment in care nu a trecut perioada grea, suntem intr-un moment in care urmeaza niste relaxari, suntem intr-un moment in care chiar daca factorul politic a reinviat, sa ne mentinem intr-o relatie strict medicala, a spus el.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )