Libnet.ro
UNICEF

12:45

Guvernul plateste somajul tehnic: cine-s angajatii care beneficiaza, de fapt, de aceasta masura

Playtech Playtech,
Guvernul plateste somajul tehnic: cine-s angajatii care beneficiaza, de fapt, de aceasta masura

Guvernul a anuntat mai multe masuri pentru sprijinirea economiei in timpul pandemiei de coronavirus. Printre ele se numara si plata somajului tehnic. Numai ca nu e pentru toata. continuă pe Playtech

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad.

Guvernul pregateste o ordonanta pentru somajul tehnic: 300 milioane euro pentru companiile afectate

Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta pentru angajatorii care trimit salariatii in somaj tehnic. Circa 300 de milioane de euro fonduri europene nerambursabile vor fi alocate firmelor afectate de epidemia de coronavirus.

Masurile economice aprobate de Guvern pentru a limita efectele COVID-19: Statul va plati 75% din somajul tehnic, plafonul de garantare a creditelor pentru IMM-uri creste cu 5 miliarde de lei- UPDATE

Guvernul a aprobat in ultima sedinta un set de masuri menite sa diminueze efectele negative ale epidemiei COVID-19 asupra companiilor nevoite sa-si suspende activitatea. Una dintre cele mai importante masuri este plata de la buget a somajului tehnic, in limita a 75% din salariul brut. Pentru a beneficia de aceasta plata pentru salariati, companiile afectate vor trebui sa depuna o declaratie pe proprie raspundere, o conditie fiind scaderea cifrei de afaceri cu minim 25%. UPDATE Impactul financiar estimat pentru aplicarea masurilor de urgenta stabilite de Guvern este de 2 miliarde lei.

Citu: Statul poate suporta 2 luni somajul tehnic in cazul companiilor afectate de masurile luate

Masura privind suportarea somajului tehnic de catre stat vizeaza in principal companiile afectate direct de masurile luate de Executiv, respectiv restaurante, companii care se ocupa de organizarea de evenimente si, initial, se va merge pe durata starii de urgenta, de 30 de zile, care poate fi prelungita inca 30 de zile, a declarat miercuri seara, ministrul Finantelor, Florin Citu, potrivit Agerpres.

Transportatorii cer Guvernului sa plateasca somajul tehnic al soferilor

Transportatorii cer Guvernului sa aloce un buget suficient pentru a plati 75% din salariul tuturor angajatilor firmelor aflate in dificultate pentru urmatoarele 90 zile, procent echivalent cu minimul care trebuie platit soferilor in caz de somaj tehnic.

EXCLUSIV Ce pensie alimentara ii plateste Dan Chisu fiului pe care il are cu Manuela Harabor. Nici nu vrea sa il vada

In urma cu 28 de ani, ea era considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania si o actrita deja consacrata, iar el un regizor sarmant, aflat la inceput de drum. Desi era casatorita, Manuela Harabor nu a rezistat farmecelor lui Dan Chisu, iar cei doi au avut o relatie de cateva luni. Aventura .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )