Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ministrul Muncii, despre situatia somajului, in aceste zile. Care este vestea buna

Playtech Playtech,
Ministrul Muncii, despre situatia somajului, in aceste zile. Care este vestea buna

In acest moment, aproximativ 200 000 de contracte de munca au fost suspendate, in conditiile in care multe dintre companiile din Romania si-au stopat activitatea. Dar, numarul lor s-ar putea dubla, a precizat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la Digi 24. in plus, aceasta a mai spus ca guvernul are bani pentru a plati somajul tehnic . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru pensionari. Ministrul Muncii a facut anuntul oficial: Nu vrem sa-i punem in pericol!

Ministerul Muncii a luat decizia anularii biletelor de tratament destinate pensionarilor si persoanelor cu dizabilitati, in contextul raspandirii epidemiei de COVID-19. Decizia a fost luata cu trei zile inainte de inceperea unei noi serii de tratament. Motivele ministerului Muncii de a anula biletele la tratament Motivatia ministerului se axeaza pe masurile restrictive impuse de Comitetul .

Ministrul Muncii: incurajez continuarea activitatii in aceasta perioada, pentru a evita dezechilibre in economie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, incurajeaza continuarea activitatii in aceasta perioada.

Ministrul Muncii: 200.000 de contracte de munca, suspendate in decurs de o saptamana

Pandemia de coornavirus atrage dupa si o criza financiara majora. in decurs de o saptamana, 200. 000 de contracte de munca au fost suspendate, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii: 200.000 de contracte de munca, suspendate in decurs de o saptamana

Pandemia de coornavirus atrage dupa si o criza financiara majora. in decurs de o saptamana, 200. 000 de contracte de munca au fost suspendate, a declarat, vineri, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, cu casca de protectie la videoconferinta cu Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a convocat marti, printr-o videoconferinta, Consiliul Tripartit pentru Dialog Social pe tema coronavirus. Prezenta la Guvern, ministrul Muncii Violeta Alexandru a aparut in timpul transmisiunii cu o casca de protectie.

Ministrul Muncii promite ca va plati pensiile si beneficiile sociale

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le da asigurari pensionarilor si sustine ca nu se pune in discu.

Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Cati bani ar primi salariu binecunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat, omul-cheie din aceste zile, in Romania. Cati bani ar primi Raed Arafat? Pe 23 august 2007, premierul de atunci al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, l-a numit subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice. Din cauza unor conflicte politice cauzate de criticile pe .

Cu ce se ocupa Delia in aceste zile. Artista s-a filmat, iar imaginile sunt publice

Se pare ca Delia respecta din plin regulile starii de urgenta, evitand sa iasa afara din casa. Dar artista nu se plictiseste deloc, dupa cum arata si imaginile de pe Instagram. Iata ce face cantareata. Cu ce se ocupa Delia in aceste zile. Artista s-a filmat, iar imaginile sunt publice Delia imbina utilul cu placutul .

Ce face Ion Iliescu in aceste zile. S-a autoizolat la domiciliu si a luat masuri clare

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ia foarte in serios indicatiile autoritatilor si sta izolat in casa. La 90 de ani, ai zice ca se plictiseste, dar n-ai sa vezi! in spatele zidurilor vilei sale de protocol din Primaverii, Iliescu sta la birou. La ce lucreaza Ion Iliescu Si lucreaza la o carte. Trimis in .

Bogdan Aurescu a discutat cu ambasadorul SUA despre situatia creata de pandemia de coronavirus

Ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, l-a primit, marti, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. Cei doi oficiali au trecut in revista situatia deosebita creata de epidemia de COVID-19 si masurile exceptionale luate la nivel global, precum si provocarile cu care se confrunta statele in acest context.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )