Libnet.ro
UNICEF

23:15

Orban, despre ordonanta somajului tehnic pe timpul pandemiei: Vor fi controale

Playtech Playtech,
Orban, despre ordonanta somajului tehnic pe timpul pandemiei: Vor fi controale

Pentru a ajuta companiile afectate de pandemie, Guvernul Romaniei a introdus Ordonanta 302020 referitoare la somajul tehnic. Acum, Orban vine cu mentiuni speciale referitoare la. continuă pe Playtech

Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic- Ministerul Economiei

Guvernul a stabilit prin OUG 322020 ca Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic pentru salariatii angajatorilor care isi reduc sau isi intrerup activitatea ca urmare a efectelor epidemiei de SARS-CoV-2. Angajatorii vor depunde cereri insotite de declaratii pe propria raspundere, transmite Ministerul Economiei.

Angajatorii pot depune solicitari pentru decontarea somajului tehnic al angajatilor

Angajatorii pot depune, de marti, la Ministerul Muncii, solicitare de decontare a somajului tehnic, a anuntat, luni, seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, dupa ce OUG privind reglementarea somajului tehnic a fost publicata, luni.

Ministerul Muncii simplifica procedura de obtinere a somajului tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a anuntat, astazi, documentele necesare angajatorului pentru a putea accesa fondurile destinate somajului tehnic.

Bolos |Se poate prelungi perioada somajului tehnic in functie de problemele pe care le vom intalni

In sedinta de guvern organizata astazi, premierul si ministrii au adus clarificari ordonantelor de urgenta adoptate pana in prezent. Ioan Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca optiunea somajului tehnic este finantata din Programul.

Renuniune Backstreet Boys in timpul pandemiei. Cum au cantat artistii pe internet VIDEO

Toti cei 5 membri ai trupei Backstreet Boys s-au reunit virtual in timpul pandemiei si, spre bucuria fanilor, au cantat pe internet una dintre piesele lor celebre. Iata aici despre ce este vorba.

Amanarea platii utilitatilor, o posibilitate in Europa: cum ar functiona pe timpul pandemiei

Autoritatile guvernamentale iau masuri din ce in ce mai radicale pentru a ajuta financiar populatia pe timpul pandemiei. Din pacate, cel putin momentan, nu le vedem in Romania. in Marea.

Pe timpul pandemiei, Bulgaria a ajuns ca in China: ce masuri ar trebui sa imprumutam si noi de la ei

Fiecare tara reactioneaza diferit la explozia numarului celor infectati de coronavirus. Bulgarii, de exemplu, se pare ca au luat o pagina din manualul chinezilor. La momentul redactarii acestui material, in Bulgaria erau inregistrate 359 de cazuri de coronavirus, dintre care doar 8 s-au reflectat intr-un deces. in contextul in care primul caz a fost inregistrat .

Vedetele fac postari ridicole pe Instagram din plictiseala in timpul pandemiei

Deja au trecut cel putin 3 saptamani de stat in casa pentru majoritatea oamenilor, iar plictiseala le indeamna pe vedetele de peste Ocean la postari ridicole pe Instagram! Iata aici cateva dintre ele! .

Orban, despre soferii de marfa: Izolarea dureaza din momentul reintoarcerii pana la plecarea intr-o noua cursa. Poate sa fie o zi, doua zile, trei zile, nu 14 zile

Premierul Ludovic Orban a facut, luni, la inceputul sedintei de Guvern, precizari cu privire la izolarea soferilor care transporta marfa si la care se face referire in Ordonanta Militara nr. Orban a precizat ca soferii trebuie sa stea in izolare doar atat timp cat au la dispozitie intre doua curse, nu trebuie sa stea 14 zile.

Manchester City isi pune stadionul la dispozitia serviciilor medicale in timpul pandemiei de COVID-19

Clubul englez de fotbal Manchester City a anuntat ca va pune la dispozitia serviciilor de sanatate publica o parte a stadionului Etihad, pentru a lupta impotriva pandemiei de coronavirus, informeaza Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )