Libnet.ro
UNICEF

19:32

Doliu la NASA: Atmosfera lui Saturn a iNGHITIT sonda Cassini (VIDEO)

B1 B1,
Doliu la NASA: Atmosfera lui Saturn a iNGHITIT sonda Cassini (VIDEO)

Sonda americana Cassini a incetat orice comunicare cu Agentia spatiala americana NASA) dupa ce a patruns in atmosfera lui Saturn, punand capat unei perioade de 13 ani de explorare. continuă pe B1

Doliu la NASA: Atmosfera lui Saturn a iNGHITIT sonda Cassini

Sonda americana Cassini a incetat orice comunicare cu Agentia spatiala americana NASA) dupa ce a patruns in atmosfera lui Saturn, punand capat unei perioade de 13 ani de explorare.

Sonda Cassini a emis ultimul mesaj, inainte de caderea spre Saturn

Sonda americana Cassini a emis ultimul sau mesaj, vineri, plonjand in atmosfera lui Saturn, punand astfel capat la 13 ani de explorari fara precedent a marii planete gazoase si a lunilor sale, a confirmat NASA, citata de AFP.

Sonda Cassini, care studiaza de 13 ani Saturn si lunile sale, isi va incheia vineri explorarea cu o misiune kamikaze

Sonda americana Cassini este aproape de sfarsitul calatoriei sale, cu intrarea in atmosfera lui Saturn, programata vineri, unde se va vaporiza, finalizand o misiune stiintifica exceptionala care a bulversat planetologia, transmite France Presse, citata de Agerpres.

FOTO VIDEO Sonda Cassini se indreapta spre moarte, dupa 13 de ani petrecuti in spatiu

Sonda Cassini se va distruge, dupa 13 ani petrecuti in spatiu, adunand informatii despre planeta Saturn si a lunilor sale, a anuntat NASA. Cassini a intrat in atsmofera planetei gazoase si a incetat orice comunicare cu Agentia Spatiala americana.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )