Libnet.ro
UNICEF

09:45

Call of Duty, cel mai popular joc in 2018: Cum arata top 10 pe PS4

Playtech Playtech,
Call of Duty, cel mai popular joc in 2018: Cum arata top 10 pe PS4

Pentru ca abia a inceput 2019, cei de la Sony au profitat de ocazie pentru a publica un clasament cu cele mai bine vandute jocuri in 2018. Pe prima pozitie se afla Call of Duty. Desi s-au. continuă pe Playtech

Cel mai popular ou de pe Instagram! Are peste 30 de milioane de likeuri

O poza cu un simplu ou a strans 30 de milioane de like-uri si astfel a devenit cea mai placuta fotografie de pe Instagram.

Rata NPL-urilor din China, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Rata creditelor neperformante NPL) din portofoliile bancilor comerciale chineze a atins, anul trecut, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, respectiv 1,89% din totalul imprumuturilor, din cauza incetinirii cresterii economice, informeaza Reuters.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, din cauza disputei intre Congres si presedintele Donald Trump, a intrat sambata in a 22-a zi si totodata in istorie: este cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite, transmite Reuters,.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, generat de cererea presedintelui Donald Trump ca membrii Congresului sa aprobe 5. 7 miliarde de dolari pentru finantarea zidului de la granitia cu Mexicul, a intrat in a 22-a zi, fiind cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite si fara perspectiva de a se incheia prea curand, transmite Reuters.

Divortul anului. Cum a ajuns cel mai bogat om al planetei sa-i trimita fotografii indecente unei jurnaliste

E divortul anului. Miliardarul american Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, divorteaza de sotia MacKenzie, dupa 25 de ani, potrivit unui anunt oficial facut zilele trecute. in spatele mesajului civilizat.

SOC TOTAL! Cum arata cea care l-a DIVORTAT pe cel mai bogat om din lume. Ea inca e maritata... (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, a luat prin surprindere, miercuri, o lume intreaga, anuntand ca divorteaza de sotie, dupa 25 de ani de casnicie. Dupa anuntul.

Cel mai aplaudat discurs: Donald Tusk a dat clasa politicienilor romani

Romania a preluat oficial, joi seara, presedintia Consiliului Uniunii Europene. Au rostit discursuri Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, Florin Iordache, Antonio Tajani, Donald Tusk, Jean Claude Juncker si Viorica Dancila. Cel mai aplaudat discurs.

La Stampa: Italia nu se poate baza pe tarile din Grupul de la Visegrad, cel mai bun aliat din Europa este Spania

A privi spre est nu este chiar cel mai bun lucru pe care-l putem face. Italia nu se poate baza pe tarile din Grupul de la Visegrad Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria) si ar face mai bine sa se alieze cu Franta, Germania si Spania. Pentru a schimba lucrurile in Europa, adevaratii parteneri se afla la Paris, Berlin si Madrid, spune Almut Moller, seful biroului de la Berlin al Consiliul European pentru Relatii Externe Ecfr), potrivit Rador, care citeaza La Stampa.

Productia de titei a Norvegiei, la cel mai redus nivel

Productia de titei a Norvegiei in 2019 va fi mai mica decat s-a estimat anterior si se va situa la cel mai redus nivel din ultimele trei decenii, dar s-ar putea redresa in urmatorii ani, a anuntat astazi Directoratul norvegian al petrolului NPD), transmite Reuters.

INS: Inflatie de 3,3% in 2018! Ce preturi au crescut cel mai mult anul trecut?

Anul 2018 s-a incheiat cu o inflatie anuala de 3,3%, dupa ce in timpul anului a atins un varf de 5,4% mai - iunie). Scumpiri semnificative s-au inregistrat anul trecut la cartofi, cu aproape 40%, si gaze naturale, cu 16%. In schimb, ouale s-au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )