Libnet.ro
UNICEF

12:46

Cele mai interesante jocuri exclusive de pe PS4 ajung pe PC: Detroit, Heavy Rain si nu numai

Playtech Playtech,
Cele mai interesante jocuri exclusive de pe PS4 ajung pe PC: Detroit, Heavy Rain si nu numai

Fanii unora dintre cele mai interesante jocuri exclusive de PlayStation 4 se vor bucura sa afle ca le pot experimenta pe PC, prin intermediul Epic Games Store. De-a lungul anilor, cei de la Sony au. continuă pe Playtech

Cele mai interesante biblioteci din lume

Intr-o perioada in care tot mai multa lume prefera tehnologia in defavoare cartilor clasice, marii bogati ai lumii nu renunta la bibliotecile din casa. De exemplu, Karl Lagerfeld a lasat in urma o.

Televiziunea cu cele mai mari venituri din publicitate, Pro TV se desparte in cursul anului de sefa vanzarilor, Zoe Vasilescu

Sefa vanzarilor Pro TV, cel mai mare canal de televiziune din Romania si institutia cu cele mai mari venituri din publicitate, va parasi acest post de televiziune in cursul anului, dupa cum au spus pentru HotNews. ro reprezentantii postului. Potrivit acestora, este vorba despre o despartire de comun acord.

HOROSCOP. Cele mai puternice perechi de zodii? Nimic nu le sta in cale

Aceste perechi de zodii sunt cele mai puternice si nimic nu le sta in cale. Berbec - Balanta in timp ce Berbecul poate avea calitati de conducere excelente si, de obicei, este.

Cloud Conference aduce in atentia participantilor cele mai eficiente solutii Cloud disponibile astazi in Romania

Editia a 3-a Cloud Conference, structurata ca o conferinta B2B, va avea loc in 11 aprilie 2019, la Crowne Plaza Bucuresti, si va aduce in atentia participantilor cele mai eficiente solutii Cloud disponibile astazi in Romania. Ziua conferintei este construita simuland un scenariu complet de nevoi de business ce pot fi acoperite cu servicii Cloud, plecand de la definirea unei strategii de migrare in Cloud si ajungand pana la securitate, infrastructura hibrida sau solutii de business Software-as-a-Service SaaS).

Aparitiile de pe covorul rosu al galei Gopo 2019: Jojo si Monica Barladeanu, unele dintre cele mai frumoase tinute FOTO

Actritele au intors privirile cu tinutele pe care le-au ales pentru a defila pe covorul rosu al celei de-a XIII-a editie a Premiilor Gopo, care a avut loc, marti seara, 19 martie 2019, la Teatrul National Bucuresti. Jojo 37 de ani) si Monica Barladeanu 40 de ani) au avut unele dintre cele mai provocatoare aparitii.

Stock Busters eMAG. Care sunt cele mai bune oferte la roboti de bucatarie

Stock Busters eMAG. Daca vreti sa va cumparati un robot de bucatarie in aceasta perioada, trebuie sa analizati oferte eMAG. Iata, in acest articol, cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG roboti de bucatarie.

Cele mai mari companii telecom fac front comun impotriva Ordonantei 114: Este neconstitutionala!

Cele mai mari companii de telecomunicatii din Romania avertizeaza ca, daca Guvernul nu elimina amenda speciala de 10% din cifra de afaceri impusa prin Ordonanta 114, ea va fi atacata la Curtea Constitutionala a Romaniei.

ANOFM: 29.803 locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agent de securitate

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta ca sunt vacante, la nivel national, 29. 803 locuri de munca. Cele mai multe sunt pentru agenti de securitate si agenti comerciali. Doar 1. 500 de posturi se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

Stock Busters eMAG. Cele mai bune oferte la cuptoare si plite

Stock Busters eMAG. Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare incorporabile.

Stock Busters eMAG. Cele mai bune oferte la masini de spalat

Stock Busters eMAG. in aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )