Libnet.ro
UNICEF

17:45

Jocul Spider-Man a facut mai multi bani in trei zile decat filmul Marvel

Playtech Playtech,
Jocul Spider-Man a facut mai multi bani in trei zile decat filmul Marvel

Marvels Spider-Man devine titlul PlayStation first-party cu cele mai rapide vanzari. Cu peste 3,3 milioane de jocuri vandute in primele trei zile, jocul stabileste un nou record. Bun, deci. continuă pe Playtech

XTB: Clientii au facut mai multi bani in prima luna dupa restrictiile de levier, dar conditiile pentru profesionisti impuse de ESMA raman prea dure

Clientii XTB Romania au inchis luna august cu tranzactii net profitabile, sumele rulate s-au injumatatit, in vreme ce lichiditatile din conturile acestora au crescut. Evolutiile au loc in prima luna dupa intrarea in vigoare a deciziei Autoritatii.

HOROSCOP 17 - 23 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii vor avea parte de mai multi bani, Capricornii au de luptat pentru cariera

Berbec - Au o saptamana formidabila, isi bat putin capul cu unele probleme legate de proiectele lor. Trebuie sa convinga un superior sa mearga pe mana lor. Au nevoie si de un buget pentru care se.

HOROSCOP saptamanal 17 - 23 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii vor avea parte de mai multi bani, Capricornii au de luptat pentru cariera

Berbec - Au o saptamana formidabila, isi bat putin capul cu unele probleme legate de proiectele lor. Trebuie sa convinga un superior sa mearga pe mana lor. Au nevoie si de un buget pentru care se.

Dieta cu castraveti. Slabesti doua kilograme in trei zile

Dieta cu castraveti detoxifica organismul, hidrateaza intens si va ajuta sa slabiti 2 kilograme in doar trei zile. Aceasta dieta face insa parte din categoria dietelor-fulger157; si nu trebuie.

Imagini socante in Alba Iulia. Un sofer inconstient, la un pas sa ucida mai multi pietoni - VIDEO

Un sofer a fost la un pas sa loveasca, miercuri, mai multi pietoni, care traversau strada, dupa ce a plecat in viteza pe culoarea rosie a semaforului. Soferul in cauza, care a condus haotic, ar suferi de o.

Mai multi fani au fost fortati sa paraseasca un concert Dua Lipa. Care este motivul uimitor VIDEO

Mai multi oameni au fost au fost inlaturati cu forta de la concertul Dua Lipa de miercuri din Shanghai, China. Videoclipurile postate pe retelele de socializare arata securitate care.

Primarul Mihai Chirica: Dragnea si ai lui au facut mai mult rau Romaniei decat au facut toti homosexualii din Europa

Declaratie deplasata a primarului din Iasi. Mihai Chirica a declarat ca Liviu Dragnea si apropiatii sai au facut mai mult rau Romaniei decat au facut toti homosexualii din Europa. Cat despre.

Trei zile de aventura pe doua roti. Liberty on Bike aduna fonduri pentru copiii din zonele greu accesibile ale Apusenilor

A cincea editie Liberty on Bike va avea loc in 21-23 septembrie la Liberty Technology Park si continua campania sociala care are scopul de a oferi cat mai multe biciclete copiilor din comunitati izolate din Muntii Apuseni.

Nimeni nu stia asta despre pensie. Vei lua mai putini bani decat crezi!

Daca pentru cei care au luat deja pensia, efortul efectiv este de doar cateva sute de lei, pentru cei care vor lua banii peste 20 ani, vorbim de sume semnficative. Vezi daca si tu vei lua mai putini.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )