Libnet.ro
UNICEF

17:30

Huawei P30: specificatii, pret si tot ce mai trebuie sa stii

Playtech Playtech,
Huawei P30: specificatii, pret si tot ce mai trebuie sa stii

Huawei P30 si Huawei P30 Pro vor fi prezentate pe 26 martie, ora 15 ora Romaniei) in Paris. Pana atunci, am adunat aici tot ce trebuie sa stii despre ele. Despre Huawei, in 2019, nu se poate. continuă pe Playtech

Huawei P30: specificatii si tot ce ofera rivalul Samsung Galaxy S10e

Huawei P30 e, in sfarsit, oficial si specificatiile sunt ceea ce te-ai astepta de la un telefon care concureaza cu Samsung Galaxy S10e si iPhone Xr. Huawei P30 Pro Telefonul cu un.

Huawei P30 Pro: pret si specificatii. Cam atat va costa in Romania

Huawei P30 va fi anuntat pe 26 martie. Pana atunci, stim deja cat va costa atat modelul premium, P30 Pro, cat si modelul mai ieftin, Huawei P30. Pretul pentru Huawei P30 a ajuns online prin.

Huawei P30 Pro: specificatii pentru telefonul care inlocuieste camera foto

Huawei P30 Pro e cel mai asteptat telefon al companiei si pentru ca vine cu promisiunea unui zoom 10x. Ei bine, livreaza. Si nu doar atat. Huawei P30 Pro Telefonul cu un arsenal pentru.

LIVE Huawei P30: de la pret la specificatii, toate noutatile Huawei

Huawei P30 e prezentat in Paris. Alaturi de el va fi si modelul P30 Pro, vazut drept bijuteria coroanei. Ambele promit performante foto excelente. Huawei a inceput sa promoveze noul model.

Huawei P30 Pro Telefonul cu un arsenal pentru fotografie

Huawei P30 Pro e oficial si, ei bine, e echipat cu tot ce putea un telefon sa ofere mai bine in fotografie. Dar e oare mai mult de-atat? La fel ca in trecut, Huawei pune accentul pe fotografie.

Superoferta la Huawei P30 si Huawei P30 Pro: ce primesti in prima zi de disponibilitate

Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea oficiala a telefoanelor de top ale Huawei pe 2019. Nu mai este insa niciun mister legat de Huawei P30 si P30 Pro. in ultimele luni, oficialii Huawei.

Huawei P30 Pro apare in primul video pe net. Cum arata si ce are special noul telefon

Huawei P30 Pro va fi lansat oficial pe 26 martie, alaturi de Huawei P30. Dar deja au aparut primele imagini cu modelul Pro. Un videoclip postat pe o platforma a unei retele sociale din China.

Un fenomen tot mai ingrijorator se petrece in curtea scolilor din Romania. Agresivitatea elevilor este in crestere!

Bullying-ul, un fenomen tot mai ingrijorator in curtea scolilor din Romania. Un studiu al Organizatiei Salvati Copiii arata ca 1 din 4 copii este umilit, in mod repetat, in fata colegilor. 1 din.

Topirea accentuata a ghetarilor dezvaluie tot mai multe CADAVRE pe Muntele Everest

Operatorii de expeditii pe Muntele Everest au devenit ingrijorati de numarul tot mai mare de cadavre ce ies la iveala pe fondul topirii ghetarilor, generata de incalzirea globala, relateaza BBC. Aproape.

Oferte eMAG: telefoane Huawei la pret mic inainte de Huawei P30

Inainte de lansarea Huawei P30, am pregatit o lista cu oferte eMAG la telefoane Huawei pe care sa le cumperi fara griji. Huawei P30 Pro, conform ultimelor informatii, va trece de o mie de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )