Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aceasta fotografie spectaculoasa cu un meteorit a fost facuta din greseala

Playtech Playtech,
Aceasta fotografie spectaculoasa cu un meteorit a fost facuta din greseala

Aceasta fotografie cu un meteorit este una spectaculoasa, insa si mai interesant este faptul ca a fost facuta din greseala. E vorba despre cea mai populara imagine capturata de fotograful. continuă pe Playtech

Presedintele Casei Nationale de Pensii a fost revocat din functie

Presedintele Casei Nationale de Pensii, Laurentiu Tent, a fost revocat din functie, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban, publicata luni in Monitorul Oficial, informeaza Mediafax. Atributiile sale au fost preluate de secretarul de stat Tomita Murgoci.

Presedintele Casei Nationale de Pensii Publice, Laurentiu Tent, a fost revocat din functie

Presedintele Casei Nationale de Pensii, Laurentiu Tent, a fost revocat din functie, potrivit deciziei de luni, a premierului, publicate in Monitorul Oficial al Romaniei. Atributiile au fost preluate de secretarul de stat Tomita Murgoci.

Campaniile pentru vaccinarea in masa impotriva rujeolei au fost suspendate din cauza pandemiei

Campaniile pentru vaccinarea in masa impotriva rujeolei au fost suspendate din cauza pandemiei in 25.

Jurnalul izolarii sociale, cu schite in cerneala: Arta adevarata a fost facuta in perioade de criza cu mijloace minime de exprimare

Renumitul artist plastic Florin Stoiciu, maestru al gravurii romanesti si profesor de Arte Plastice la Universitatea Ovidius din Constanta, a realizat o serie de lucrari inspirate de perioada de izolare determinata de pandemia Covid-19. in lipsa contactului direct cu studentii sai, profesorul s-a gandit la o metoda prin care sa ii tina pe acestia in priza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )