Libnet.ro
UNICEF

13:00

Primul super iaht propulsat cu hidrogen, comandat de Bill Gates: cat de spectaculoasa este achizitia

Playtech Playtech,
Primul super iaht propulsat cu hidrogen, comandat de Bill Gates: cat de spectaculoasa este achizitia

Indiferent cate proiecte caritabile are pe rol Bill Gates si fundatia sa, in final, este si el om. Din acest motiv, tocmai si-a comandat un super iaht, primul din lume propulsat de. continuă pe Playtech

Bill Gates a comandat primul super iaht din lume alimentat cu hidrogen

Magnatul din sectorul tehnologiei Bill Gates a comandat primul super iaht din lume pe baza de hidrogen, de 500 de milioane de lire sterline 645 milioane dolari), semn al convingerii sale sa investitia intr-o tehnologie nepoluanta este cea mai bune solutie pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Cum arata primul super-yacht din lume pe baza de hidrogen: miliardarul Bill Gates si l-a comandat

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a comandat primul super-yacht din lume pe baza de hidrogen, de 500 de milioane de lire sterline, scrie The Telegraph. Al doilea cel mai bogat om din lume isi petrece multe dintre vacante, in larg, pe yacht-uri, dar.

Bill Gates isi face un cadou de 500 de milioane de lire sterline. Ce si-a comandat miliardarul

Co-fondatorul Microsoft si-a comandat un cadou aparte. Acesta este primul om care detine noul produs aparut in lume. Ce si-a comandat Bill Gates si de ce a o avere pe un singur obiect? Bill Gates, cadou de 500 de milioane de lire sterline Co-fondatorul Microsoft si-a cadonat singur un super-yacht. Noua achizitie este detinuta pentru .

Bill Gates a platit aproape 650 milioane de dolari pe un iaht alimentat cu hidrogen. Cum arata super-nava VIDEO

Bill Gates a comandat primul super yacht din lume pe baza de hidrogen, de 500 de milioane de lire sterline 645 milioane dolari), scrie DailyMail.

Bill Gates si-a comandat primul iaht alimentat cu hidrogen. Ambarcatiunea costa 645 mil. de dolari

Bill Gates, magnatul in varsta de 64 de ani, si-a comandat primul iaht alimentat cu hidrogen din lume, relateaza Mediafax citand Daily Mail. Ambarcatiunea de lux, ce va fi echipata cu o serie de dotari uimitoare, il va costa pe seful Microsoft 645 de milioane de dolari.

Suma uriasa platita de Bill Gates pentru un iaht alimentat cu hidrogen (VIDEO)

Bill Gates a platit aproape 650 milioane de dolari pe un iaht alimentat cu hidrogen. Nava, al carei proiect pare desprins din filmele SF, reprezinta cel mai recent indiciu privind interesul miliardarului american.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )