Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum se compara cea mai noua placa video Nvidia cu GTX 1080 Ti

Playtech Playtech,
Cum se compara cea mai noua placa video Nvidia cu GTX 1080 Ti

Dupa mai multe zvonuri si speculatii, Nvidia a anuntat oficial noile placi video RTX bazate pe arhitectura Turing. Cat de puternic este modelul de top RTX 2080 Ti si cum se compara cu GTX 1080 Ti? Pe 20 august, Jen-Hsun Huang, seful Nvidia, a urcat pe scena si a vorbit despre arhitectura Turing, noi avansuri []. continuă pe Playtech

Nvidia GeForce RTX 2080 va fi cea mai rapida placa video pentru gaming

Nvidia nu si-a mai actualizat de mult timp portofoliul placilor video pentru consumatori casnici, dar lansarea iminenta a noului GPU NvidiaGeForce RTX 2080 va face valuri in industrie. De curand, oficiaii Nvidia au alimentat cateva zvonuri referitoare la lansarea unei noi placi video in cadrul targului de gaming Gamescom. Avand in vedere contextul, cel mai [].

Nvidia anunta placile video de care ar trebui sa stie toti gamerii

Daca te intereseaza cat de cat gamingul atunci stii ca Nvidia se pregateste sa lanseze cea mai noua serie de placi video pentru gameri. in ultimele zile, zvonurile si scurgerile de informatii despre noile placi video au tot aparut pe internet. Astazi, de la ora 19:00, Nvidia va face anuntul oficial. in cadrul Gamescom, Nvidia [].

WSJ: Pakistanul e cea mai noua tara care nvata ca banii Chinei au un cost piperat

Rezervele valutare ale Pakistanului au scazut la 10,3 miliarde de dolari la finalul lunii trecute, echivalentul importurilor pe doua luni. Guvernul are nevoie sa imprumute rapid vreo 10 miliarde de dolari pentru a evita falimentul din cauza datoriei externe. Aceasta datorie s-a tot umflat, pe masura ce Islamabadul a imprumutat bani de la banci chinezesti pentru a finanta Coridorul Economic China-Pakistan, o schema de 62 de miliarde de dolari vizand constructia unor proiecte de transport si energie, scrie Wall Street Journal, citat de Rador.

FOTO Cea mai veche cladire din Brasov a devenit obiectiv turistic si poate fi vizitata gratuit

Biserica Sfantul Bartolomeu are 800 de ani si este oficial cea mai veche cladire din Brasov. Poate fi vizitata de turisti gratuit, iar piesa de rezistenta este un ceas solar care arata ora exacta fara sa aiba vreun mecanism.

Cea mai fierbinte planeta din Universul cunoscut are o atmosfera unica

Exoplanetele, corpurile ceresti din alte sisteme solare, pot orbita foarte aproape de steaua gazda. Cea din urma poate fi mult mai fierbinte decat Soarele, iar in acest context, exoplaneta devine la fel de fierbinte ca o stea. Cea mai fierbinte planeta descoperita vreodata poate atinge temperaturi de 4. 300 grade Celsius, ceea ce o face cu [].

Cea mai veche brnza din lume, datnd de acum 3.200 de ani, a fost descoperita ntr-un mormnt din Egiptul antic

O substanta gasita de arheologii care lucrau la un mormant antic egiptean s-a dovedit a fi cea mai veche branza descoperita vreodata, relateazaBBC News.

VIDEO Au jucat sah in varful unui horn de 280 de metri. Toti nebunii au scapat cu bine

Flavius Cernescu, supranumit si Balaurul din Banat, a postat pe canalul Youtube. com cea mai noua isprava: o partida de sah la 280 de metri.

Real Madrid, la primul meci pe teren propriu fara Cristiano Ronaldo - Cea mai scazuta audienta din ultimii noua ani

Echipa spaniola de fotbal Real Madrid a inregistrat cel mai mic numar de suporteri la o partida de pe teren propriu, din ultimii noua ani, dupa plecarea atacantului portughez Cristiano Ronaldo la formatia italiana Juventus Torino.

Numai de bine. Probabil cea mai buna reteta negresa din lume - VIDEO

Sunt nenumarare retete de negresa, insa chef John va arata care sunt pasii pentru a face cea mai buna prajitura de acest gen. Care sunt ingredientele principale ale acestui desert delicios, aflatii in.

Tigrul platanului. Sau cea mai simpla lectie privind raul coruptiei romnesti

Nu-mi plac sequel-urile. Dar n-am ce face. Dupa ce-am scris despre tantar, tigrul/diavolul platanului e la moda. Si el m-a halit, m-a terminat. Tantarul ne vorbeste despre natura si traditie da, creste-n jurul lacurilor, baltilor noastre mostenite de la strabuni) dar si despre neglijenta autoritatilor felul in care a fost administrata 2018 problema puteti citi aici). Tigrul/diavolul platanului ciupeste mai al dracului. El este povestea insasi a coruptiei romanesti. Dar pentru asta iti trebuie putina memorie. Hotnews a pus problema preturilor si a platanului acum cativa ani. Aici vedeti ultimele pofte de achizitionat-plantat platani notificate de catre Curtea de Conturi,Aici aveti un fir catre lunga poveste a supradozei cu platan in Romania. Deci, Sequel cu insecte. Pentru ca, de data asta, insecta, Tigrul s-a ascuns atata timp sub coaja depe strazile romanesti si astazi ataca. Sau mai destept spus: coruptia romaneasca ascunsa in achizitii la inceput de 2000, iata astazi musca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )