Libnet.ro
UNICEF

19:17

Oppo A5 e cea mai ieftina chinezarie cu breton si performanta decenta

Playtech Playtech,
Oppo A5 e cea mai ieftina chinezarie cu breton si performanta decenta

In ultimele saptamani, un telefon mainstream de la Oppo a fost subiectul mai multor speculatii. in loc sa fie insa vorba de Oppo A3s, terminalul lansat oficial este un foarte atragator Oppo A5. Chinezii de la Oppo s-au aflat in spatele unor terminale foarte atragatoare in ultimul an. Cu investitii semnificative in cercetare si dezvoltare, []. continuă pe Playtech

Cea mai ieftina mancare de vara. Cum faci supa de rosii perfecta din 4 ingrediente. Timpul de fierbere ideal

Delicioasa si usor de preparat, supa de rosii este nelipsita vara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, racoritoare pe arsita, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Sondaj CURS: Care sunt institutiile in care romanii au cea mai mare incredere. Scadere serioasa privind Parlamentul (FOTO)

Un sondaj de tip Omnibus realizat de catre Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS arata faptul ca pompierii, armata si biserica continua sa fie institutiile in care romanii au cea mai mare.

Luna sangerie va aduce cea mai lunga eclipsa totala a secolului 21

Luna aceasta, in noaptea de 27 spre 28, va avea loc cea mai lunga eclipsa totala de Luna a acestui secol un fenomen pe care unii il vad ca pe o acopalipsa iminenta, in timp ce altii il vad ca pe o ocazie buna sa faca poze. Eclipsa va fi cea mai lunga a [].

Samsung a inaugurat n India cea mai mare fabrica de smartphone-uri din lume

Samsung a anuntat inaugurarea in India a unei fabrici care va fi, sustine compania, cea mai mare din lume la capitolul smartphone-uri. Samsung are de 22 de ani un sit de productie la Noida, in statul Uttar Pradesh, iar extinderea anuntata acum va duce productia anuala de la 68 milioane de smartphone-uri, la 120 milioane in 2020.

Ce meserie este cea mai solicitata pe piata muncii din Republica Moldova

Pe parcursul ultimilor ani, meseria de cusatoreasa ramane cea mai solicitata de catre angajatori. Numarul solicitarilor specialistilor cu aceasta meserie a constituit, la sfarsitul lunii iunie, 17% din numarul locurilor vacante aflate la evidenta Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), transmite IPN.

Cea mai urata masina din lume era pentru adultii cu minte de copil

Cea mai urata masina din lume a fost si printre cele mai mici automobile concepute vreodata. Desi arata precum o jucarie, ea putea fi condusa de adulti, ca sa rada tot orasul de ei. Daca-ti spun ca aceasta masina a fost de origine americana, probabil n-ai sa crezi. Americanii sunt cunoscuti pentru pasiunea lor imensa [].

Cat de sanatosi si fertili sunt oamenii din judetul Sibiu. Rata natalitatii este cea mai ridicata din Romania

Datele statistice arata ca judetul Sibiu sta mai bine decat media pe tara in ceea ce priveste mai multi indicatori de sanatate esentiali. Tendintele se pastreaza, in unele cazuri de ani buni. Astfel, rata natalitatii, rata fertilitatii sau sporul natural sunt semnificativ mai mari decat ratele medii pe tara. Ceea ce inseamna ca in judet se nasc mai multi copii decat media pe tara, iar rata fertilitatii este mai buna.

FRANTA - URUGUAY LIVE STREAM. Cel mai bun atac infrunta cea mai buna aparare ONLINE VIDEO TVR

Incisivul atac al Frantei va da piept cu cea mai buna defensiva a turneului, cea a Uruguayului, vineri, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Nijnii Novgorod stadionul Nijnii Novgorod, TVR 1, TVR HD), in primul.

Cum sa prepari CEA MAI BUNA inghetata din patru ingrediente

In aceasta perioada a anului, cel mai cautat desert este inghetata. Daca nu vrei sa mai consumi inghetata din comert poti prepara foarte rapid, la tine acasa, acest desert. Pentru asta ai nevoie doar.

Noua provocare pentru cea mai buna tanara atleta a momentului din Romania

Buzoianca Marina Andreea Baboi va lua startul la proba de 100 de metri plat in cadrul Campionatului Mondial de Atletism Under 20 de la Tampere, Finlanda. La aceasta proba, atleta din Buzau va concura alaturi de cele mai bune atlete ale lumii la aceasta categorie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )