Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oppo F9 ar putea fi cel mai bun telefon pentru selfie-uri de top

Playtech Playtech,
Oppo F9 ar putea fi cel mai bun telefon pentru selfie-uri de top

Nu trebuie sa urmaresti lansarile de telefoane chinezesti pentru a sti ca au adus pe piata in ultimul an unele dintre cele mai impresionante smartphone-uri, iar Oppo F9 continua respectivul trend. Amatorii de selfie-uri au un nou smartphone la care sa viseze. Dupa ce a fost subiectul mai multor speculatii pe parcursul ultimelor saptamani, Oppo []. continuă pe Playtech

Xiaomi a lansat cel mai ieftin telefon cu4G si inteligenta artificiala

In efortul celor de la Xiaomi de a lansa dispozitive atragatoare pentru fiecare piata, tocmai au anuntat un telefon de vorbit la doar 30 de dolari cu conectivitate 4G si cateva abilitati de inteligenta artificiala. Seria de aparate Xiaomi Qin a fost subiectul unei campanii de crowdfunding incununate de succes. Avand in vedere volumul de [].

VIDEO Semnele ascunse in cel mai bun film romanesc din 2017. Lista secretelor din Un pas in urma serafimilor

Semnele ascunse plasate in cel mai bun film romanesc al anului 2017 au fost dezvaluite de regizorul premiat Daniel Sandu, la o proiectie speciala ce a avut loc in weekend, la Plaja de Carte din Vama Veche.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cel mai bun film

Cum spun moldovenii filmului Razboiul stelelor? Galsiavan sier.

Israelul lui Bibi Netanyahu, in cel mai bun moment geopolitic din istoria sa?

Un stat precum Israel are rar ocazia de a-si trage sufletul si a-si face un bilant optimist. inca de la proclamarea sa, sentimentul de asediu si de urgenta a fost prea puternic pentru a mai lasa timp de respirat.

Romania, cel mai scazut pret din UE la gazele naturale, in 2017

Eurostat: Pretul per kWh al gazelor naturale destinate consumatorilor casnici romani era de trei eurocenti, iar pretul electricitatii per kilowat ora platit de consumatorii casnici, era de aproximativ 13 eurocenti in Romania * Ion Lungu, AFEER: Nu cred ca se va scumpi energia electrica Tara noastra avea, anul trecut, cel mai scazut pret la gazele naturale, pentru consumatorii casnici, din Uniunea Europeana, arata datele publicate, ieri, de Eurostat.

SONDAJ Unde ti-ai dori cel mai mult sa muncesti?

Peste jumatate dintre romani si-ar dori sa munceasca in strainatate, potrivit unui nou studiu. Cei mai multi care ar dori sa plece pentru a munci in alta tara sunt tineri cu studii superioare. Tu unde ti-ai dori cel mai mult sa muncesti? Participa la sondajul HotNews. ro.

Kepa Arrizabalaga, cel mai scump portar din istorie - Chelsea i-a platit lui Athletic Bilbao clauza de reziliere de 80 de milioane de euro

Athletic Bilbao a anuntat pe site-ul oficial transferul portarului Kepa Arrizabalaga la Chelsea. Clubul londonez a achitat clauza de reziliere in valoare de 80 de milioane, Kepa devenind astfel cel mai scump portar din istorie.

Cel mai mare serviciu de ridesharing din India vine n Europa. Ce planuri are rivalul Uber si Taxify

Cel mai mare serviciu de ridesharing din India se indreapta spre Europa. Startup-ul Ola a anuntat ca intentioneaza sa se lanseze in Marea Britanie. Acest lucru vine la doar sase luni dupa ce compania a inceput sa opereze in Australia, in miscarea sa de a se extinde pe plan international.

Robor la trei luni a coborat la 3,33%, cel mai scazut nivel din ultima luna

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,33%, cel mai scazut nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate miercuri de Ba.

Un roman de 46 de ani este cel mai periculos pedofil descoperit in Spania

Un roman de 46 de ani este cel mai periculos pedofil descoperit in Spania, in ultimii ani! Politistii l-au arestat dupa ce au strans probe care dovedesc ca individul a molestat cinci fetite, tot romance, cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )