Libnet.ro
UNICEF

22:45

Oppo R17 Pro este telefonul frumos al saptamanii, cu incarcare ultra-rapida

Playtech Playtech,
Oppo R17 Pro este telefonul frumos al saptamanii, cu incarcare ultra-rapida

Dupa lansarea Oppo Find X, a devenit evident pentru toata lumea ca terminalele chinezesti sunt departe de a fi lipsite de originalitate, iar noul Oppo R17 Pro nu face decat sa reconfirme respectiva afirmatie. Oppo R17 Pro a fost subiectul multor speculatii in ultimele saptamani, dar tocmai a fost dezvaluit intr-un cadru oficial. Cu aceasta []. continuă pe Playtech

Chinezii de la Oppo lanseaza un telefon excelent cu incarcare ultra rapida

Dupa lansarea Oppo Find X, a devenit evident pentru toata lumea ca terminalele chinezesti sunt departe de a fi lipsite de originalitate, iar noul Oppo R17 Pro nu face decat sa reconfirme respectiva afirmatie. Oppo R17 Pro a fost subiectul multor speculatii in ultimele saptamani, dar tocmai a fost dezvaluit intr-un cadru oficial. Cu aceasta [].

Oppo F9 Pro este cea mai superba chinezarie la care sa visezi

Chinezii lanseaza telefoane noi pe banda rulanta, dar noul Oppo F9 Pro lansat de curand in India vine cu cateva avantaje semnificative, mai ales daca ai o sensibilitate pentru selfie-uri. Chinezii de la Oppo au venit la inaintare in ultimul an cu mai multe inovatii importante in domeniul smartphone-urilor. Oppo F9 Pro nu se compara [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )