Libnet.ro
UNICEF

13:15

Telefonul pliabil de la Microsoft se lanseaza mai repede decat crezi si nu vine singur

Playtech Playtech,
Telefonul pliabil de la Microsoft se lanseaza mai repede decat crezi si nu vine singur

Ipoteticul telefon pliabil de la Microsoft a fost subiectul unor speculatii cu mult timp inainte de gadgetl dezvaluit de curand de Samsung. Nimeni nu stie insa cand se va lansa. O noua carte. continuă pe Playtech

Supa care tine la distanta raceala si gripa. E mai puternica decat toate antibioticele

In sezonul rece, supele si ciorbele sunt ideale pentru a tine la distanta raceala si gripa. Dar ce ai spune de una care te pune pe picioare in cazul in care te-ai imbolnavit? Supa crema de usturoi nu este doar delicioasa, ci este si mai puternica decat toate antibioticele.

Supa despre care se spune ca are un efect de 100 de ori mai mare decat antibioticele

Supa de usturoi ar putea fi o alternativa potrivita pentru persoanele care vor sa evite antibioticele. Supa de usturoi poate fi de 100 de ori mai eficienta decat antibioticele, sugereaza un studiu realizat de.

Deficitul bugetar la 10 luni a ajuns la 20 de miliarde de lei, de peste trei ori mai mare decat in aceeasi perioada din 2017

Ministerul Finantelor Publice MFP) confirma risipa guvernamentala. Deficitul bugetar la 10 luni a depasit 20 de miliarde de lei, fiind de TREI ORI mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut. Ca procent in PIB, deficitul a ajuns la 2,2%, de la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )