Libnet.ro
UNICEF

11:46

Telefonul pliabil de la Samsung se lanseaza mai repede decat crezi: Care va fi denumirea sa

Playtech Playtech,
Telefonul pliabil de la Samsung se lanseaza mai repede decat crezi: Care va fi denumirea sa

12Telefonul pliabil de la Samsung a fost subiectul multor speculatii in ultimii ani, dar se pare ca se va lansa in curand. in ultima parte a anului trecut, cei de la Samsung au organizat o. continuă pe Playtech

Prea putin, prea tarziu: Telefonul pliabil al Samsung a fost la CES, dar nu este gata

In timp ce intreaga planeta a trepidat ieri la aflarea vestilor despre primul telefon pliabil, Samsung si-a adus prototipul la CES 2019, dar l-a prezentat in spatele usilor inchise. Aproape.

Cititul mpreuna cu copiii prescolari le dezvolta limbajul mai repede cu opt luni

Parintii care le citesc copiilor prescolari in mod regulat ii ajuta sa-si dezvolte abilitatile lingvistice cu 8 luni mai repede fata de varsta lor, arata un studiu al Universitatii din Newcastle. Concluzia expertilor condusi de James Law, profesor de stiinte lingvistice in cadrul Scolii de Stiinte ale Comunicarii si Limbilor de la Universitatea din Newcastle, este ca abilitatea copiilor de a intelege informatiile creste atunci cand lor le citeste cineva caruia ii pasa de ei.

De ce timpul trece mai repede cand imbatranesti. Explicatia simpla a unui fizician roman te va captiva

Trecerea timpului este un fenomen pe care il putem masura destul de precis in prezent. Totusi, perceptia asupra timpului se schimba constant de-a lungul vietii. in functie de ceea ce faci, in functie de varsta si chiar in functie de cat dormi in fiecare noapte, timpul va trece altfel. Adrian Bejan, profesor universitar din SUA, [] .

O gaura neagra de zece ori mai mare decat Soarele a asimilat o stea. Ce s-a intamplat apoi e inca un mister pentru cei de la NASA

O gaura neagra uriasa aflata de 10. 000 de ani lumina distanta de Pamant a fost studiata de specialistii de la NASA. Gaura neagra J1820 este de zece ori mai mare decat Soarele nostru si isi schimba.

Ciresele, mai scumpe decat gramul de aur

In mijlocul iernii, ciresele sunt mai scumpe decat gramul de aur. Aduse cu avionul de la mii de la kilometri distanta, se vand cu aproape 200 de lei kilogramul. Totusi, se vand bine, iar unii clienti cumpara.

Science Report: Cu avioane cu aripi transonice, Boeing va duce oamenii mai departe si mai repede; Pe urmele lui Amazon: magazinele viitorului sunt disponibile n prezent

Mai sus, mai repede si mai departe Boeing o va face cu aripi noi, pe aeronave tot mai eficiente si cu autonomie tot mai mare / Se apropie timpul in care in magazine robotii vor sta mult mai mult decat oameni, deoarece cumparaturile vor fi tot mai rapide si placute in magazinele viitorului.

Polul Nord magnetic al Pamantului isi SCHIMBA directia tot mai repede. Ce IMPLICATII are acest lucru

PolulNord magnetic asuferit schimbaripe fondul unui comportament tot mai ciudat al campului magnetic al Pamantului, schimbari ce pot duce la un numar inacceptabil de erori de navigatie,.

Acesta este orasul din Romania unde se traieste mai bine decat in Los Angeles

Bucurestiul se claseaza pe locul 168 dintr-un total de 226 in topul celor mai bune orase din lume, din punct de vedere al nivelului de trai. Capitala este surclasata chiar si de Cluj-Napoca, Iasi si.

ştiri din High-tech

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )