Libnet.ro
UNICEF

12:45

Prea multi adolescenti din Romania habar n-au de ce sunt agresivi pe net

Playtech Playtech,
Prea multi adolescenti din Romania habar n-au de ce sunt agresivi pe net

Internetul e, de multe ori, despre glume, atacuri, certuri cu necunoscuti si curiozitate. Un studiu despre adolescentii din Romania iti arata cum percep ei lumea asta. Bitdefender a derulat un studiu in randul tinerilor ca sa afle ce inseamna internetul, si in special retelele sociale, pentru adolescenti. Asa poti afla ca unul din cinci adolescenti []. continuă pe Playtech

Date DRPCIV: Pe soselele din Romania circula 6 milioane de vehicule iar 20% sunt mai vechi de 20 de ani

Potrivit celor mai recente date publicate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, parcul auto national continua sa imbatraneasca iar pe soselele din Romania circula 6 milioane de vehicule. In plus, Dacia ramane marca cea mai populara printre romani.

Vine careul de asi al femeilor. Cum se bat magazinele online din Romania pe buzunarele barbatilor

Magazinele online asteapta vanzari cu pana la 80% mai mari pentru sarbatorile din februarie si martie, respectiv Ziua Indragostitilor, Dragobete, Martisor si 8 Martie. In ultimii ani, vanzarile din aceasta perioada au crescut constant iar succesul magazinelor online depinde de cum se organizeaza si se promoveaza. Trei afacerionline care reprezinta trei nise diferite pe piata din Romania explica pentru StartupCafe. ro cum se pregatesc si ce strategii de marketing folosesc.

Tariceanu: Statul de drept din Romania este sub asediul sistemului paralel de putere

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, afirma ca statul de drept din Romania este sub asediul sistemului paralel de putere, mentionand ca tara noastra a cunoscut un regres urias in ceea ce.

Parcul auto din Romania a juns la aproape 8 milioane de autovehicule

Parcul auto national din Romania a ajuns, la finele anului 2017, la peste 7,635 milioane de unitati,.

Primaria unei comune din Romania ofera spatiu gratuit firmelor care doresc sa creeze locuri de munca

Comuna Petris, din judetul Arad, condusa de cea mai tanara femeie primar din Romania, ofera spatiu construit sau teren gratuit firmelor interesate sa realizeze o investitie care sa creeze peste 50 de locuri.

Singurul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania, cumparat de Ion Tiriac. Va urma si un Mercedes-AMG Project One de peste 2 milioane euro

Singurul exemplar Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac, masina de 340. 0000 euro + TVA fiind adaugata in Tiriac Collection - galeria personala a tenismenului, deschisa si publicului. Acest Clasa G cu totul si cu totul special, cu o productie limitata la 99 exemplare, este fabricat in 2017. La evenimentul tinut sambata, 3 februarie, cu apropiati si jurnalisti, Ion Tiriac a declarat ca si-a comandat si un Mercedes-AMG Project One, o masina de 2,3 milioane euro a carei productie este limitata la 275 exemplare, care va fi livrata in 2019.

Singurul Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania, cumparat de Ion Tiriac. Va urma si un Mercedes-AMG Project One de peste 2 milioane euro

Singurul exemplar Mercedes-Maybach G 650 Landaulet din Romania ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac, masina de 340. 000 euro + TVA fiind adaugata in Tiriac Collection - galeria personala a tenismenului, deschisa si publicului. Acest Clasa G cu totul si cu totul special, cu o productie limitata la 99 exemplare, este fabricat in 2017. La evenimentul tinut sambata, 3 februarie, cu apropiati si jurnalisti, Ion Tiriac a declarat ca si-a comandat si un Mercedes-AMG Project One, o masina de 2,3 milioane euro a carei productie este limitata la 275 exemplare, care va fi livrata in 2019.

Care este cea mai ieftina masina electrica din Romania

Piata automobilelor din Romania nu a asimilat prezenta masinilor electrice, asa cum se intampla in Statele Unite ale Americii si in Vestul sau, mai ales, in Nordul Europei. Vanzarile de masini electrice si hibride au ajuns in Romania la 2. 074 de unitati, in primele 10 luni ale anului 2017. Asta e crestere cu 148% fata [].

Euronews a realizat un amplu material dedicat protestelor din Romania: Marsul romanilor pentru Justitie. Kovesi si Serban Nicolae au dat declaratii pentru publicatie (FOTO, VIDEO)

Protestele din Romania continua sa fie in atentia publicatiilor europene si internationale. Jurnalistii de la Euronews au public vineri un amplu material dedicat motivelor care au scos sute de mii de romani pe.

Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, plin de gunoaie. Se fac controale dupa ce a expirat contractul de curatenie

Se fac controale peste controale la Aeroportul Otopeni dupa ce a expirat contractul de curatenie. Cel mai mare aeroport din Romania, cu profit de peste 80 de milioane de euro in 2017, a ajuns sa isi cheme.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )