Libnet.ro
UNICEF

18:45

Uniunea Europeana nu mai suporta continutul online incarcat de ura

Playtech Playtech,
Uniunea Europeana nu mai suporta continutul online incarcat de ura

Exista o problema foarte mare cu continutul incarcat de ura din online, iar Uniunea Europeana spera sa puna presiune pe marii giganti din tech sa faca ceva in legatura cu asta. in contextul in care este atat de usor de identificat hate speech-ul si manifestarile de trolling de pe internet, pare aproape absurd ca astfel []. continuă pe Playtech

Cele mai ascultate melodii online in 2016

Anu acesta Spotify a devenit unul din principalele canale media online de ascultat muzica. Aflati aici ce piese au cautat si ascultat oamenii din intreaga lume anul acesta.

Europol completeaza un calendar de Craciun cu cei mai cautati 24 de infractori din Uniunea Europeana

In acest an, Europol le-a pregatit o surpriza inedita celor mai cautati infractori din Europa. Douazeci si patru dintre ei sunt dezvaluiti zilnic intr-un calendar de Craciun, a carui completare a inceput la 1 decembrie si se va incheia la 24 decembrie.

George Maior: Gestul ministrului ungar de externe este lipsit de eleganta. Suntem aliati, parteneri in Uniunea Europeana, nu suntem in secolul XIX

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a declarat ca gestul ministrului de externe ungar, Peter Szijjarto, de a interzice diplomatilor sa participe la receptiile organizate de Ziua Nationala a Romaniei, este lipsit de eleganta. Diplomatul a mai spus ca are semnale din partea oficialilor americani ca parteneriatul strategic dintre Romania si SUA va deveni mai puternic in urmatorii ani din cauza contextului politic si de securitate regional.

Romanii si-au temperat consumul, dar raman fruntasi in Uniunea Europeana

Cifra de afaceri din comertul cu amanuntul, considerat cel mai important indicator al consumului populatiei, a avansat in octombrie cu 7,9% fata de aceeasi perioada din 2015, ritm inferior celui inregistrat in lunile precedente, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )