Libnet.ro
UNICEF

11:00

Asigurari ciudate din partea ministrului Sanatatii: ce se intampla cu spitalele publice

Playtech Playtech,
Asigurari ciudate din partea ministrului Sanatatii: ce se intampla cu spitalele publice

In urma cu mai putin de 24 de ore, ministrul Sanatatii a facut cateva declaratii legate de viitorul anumitor spitale publice din Romania. Anuntul a fost facut in contextul modificarii legii sanatatii. La fel cum a facut PSD-ul in ultimul deceniu, in cel mai recent discurs al lui Victor Costache, ministrul a readus in discutie . continuă pe Playtech

Ce este un angiograf si ce afectiuni poate diagnostica. Gaselnita ministrului Sanatatii

Ministrul guvernului PNL a schimbat un ordin de ministru in favoarea spitalului privat un isi desfasoara activitatea in acelasi timp cu activitatea de ministru. inlocuiti: doua angiografe cu un angiograf. Gaselnita lui Victor Costache, ministrul Sanatatii. Ce este un angiograf si ce afectiuni poate diagnostica? Victor Costache, ministrul Sanatatii, a modificat un ordin de ministru .

Surpriza totala din partea Antena 1. Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea Asia Express. Anunt de ultima ora

Sezonul 3 al reality show-ului Asia Express de la Antena 1 este asteptat cu mare nerabdare de catre telespectatori. Pentru a stopa alte sentimente, statia a facut un anunt neasteptat ori, privind din alta perspectiva, mult asteptat. Surpriza din partea Antena 1. Ce se intampla cu emisiunea Asia Express? Initial, sezonul 3 al aventurii Asia .

Cine sunt bucurestenii care vor putea beneficia de vouchere din partea Primariei Capitalei. Firea tocmai a facut anuntul

Primarul Gabriela Firea a anuntat oficial ca vor exista romani care vor putea beneficia de vouchere de la Primaria Capitalei. Aflati mai jos cine poate beneficia de ele si in ce conditii. O parte dintre Bucuresteni vor beneficia de aceste eco-vouchere Pentru introducerea programului se accepta acordarea in perioada 2020-2021 a noi vouchere de la .

Ce scrisoare a primit familia Melencu din partea lui Gheorghe Dinca. Luiza traieste. Ce le-a cerut parintilor fetei

Alexandru Cumpanasu a anuntat ca familia sa si cea a Luizei Melencu ar fi primit cate o scrisoare semnata de Gheorghe Dinca. in aceste scrisori apar detalii pe care doar apropiatii celor doua familii le-ar cunoaste. Dinca isi asuma faptele si le multumeste parintilor Alexandrei Macesanu ca au bun simt si nu il jignesc. Monica .

Salariul ministrului Sanatatii la clinica privata din Sibiu, la care sustine ca opereaza gratis. Documente oficiale care intra in contradictie cu atributiile legale ale ministrului Victor Costache

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a incheiat un contract cu o clinica privata la trei zile dupa instalarea Guvernului Orban, medicul fiind angajat cu salariu pentru 10 ore pe saptamana, in timpul sau liber de la Minister.

Reactie de ultima ora a ministrului Sanatatii. Victor Costache prezinta documentul de la ANI care arata ca are voie sa lucreze si la un spital privat

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, prezinta un raspuns oficial de la Agentia Nationala de Integriate, in care se arata ca, desi este membru al Guvernului, are voie sa presteze activitati remunerate la un spital priviat.

Reactia ministrului Sanatatii la acuzatiile ca mii de litri de sange contaminat sunt aruncate in canalizare

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca va trimite Corpul de control la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde au aparut imagini cu resturi de sange si deseuri infectioase care sunt aruncate in canalizare.

Noul Coronavirus: Comisia Europeana va cofinanta repatrierea cetatenilor europeni din China O prima solicitare, din partea Frantei

Comisia Europeana a anuntat marti seara ca a activat Mecanismul de protectie civila in urma unei solicitari de ajutor din partea Frantei pentru repatrierea cetatenilor europeni aflati in Wuhan, centrul epidemiei de coronavirus, care a provocat peste 100 de decese si a afectat deja 12 state, din Asia si Australia si pana in Europa si America de Nord. Aceasta inseamna ca CE va cofinanta repatrierea din China a cetatenilor din statele membre.

Lovitura dura pentru Apple, din partea Huawei

Apple a pierdut pozitia a doua in topul vanzarilor de smartphone-uri, fiind depasita de rivala din Shenzhen, Huawei, in ciuda problemelor pe care cea din urma le-a intampinat cu guvernul american.

VREMEA. Vesti bune din partea meteorologilor! Temperaturile sunt destul de ridicate pentru aceasta perioada

Meteorologii au emis, marti dimineata, avertizari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa sub 200 de metri, valabile in 12 judete din Transilvania, Muntenia si Dobrogea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )