Libnet.ro
UNICEF

11:30

Atac asupra spitalelor din Romania: planul infractorilor a fost dezvaluit de DIICOT si SRI

Playtech Playtech,
Atac asupra spitalelor din Romania: planul infractorilor a fost dezvaluit de DIICOT si SRI

Serviciul Roman de Informatii si DIICOT au anuntat ca spitalele romanesti au devenit tinta atacatorilor. Cele doua structuri au explicat ce s-a intamplat. DIICOT si SRI au colaborat. continuă pe Playtech

De ce lipseste medicamentul Euthyrox din Romania. Consumul a explodat in februarie, iar autoritatile sunt legate la maini si nu pot actiona

Criza de Euthyrox din Romania, medicament vital pentru pacientii cu afectiuni tiroidiene, s-a declansat pe fondul exploziei consumului de Euthyrox in luna februarie 2020 crestere cu aproape 40%) si a fost accentuata de incapacitatea anumitor actori.

Guardian Glass furnizeaza sticla pentru fatadele vitrate ale primului hotel Courtyard by Marriott din Romania

Guardian Glass Europe a furnizat sticla pentru fatadele vitrate ale primului hotel Courtyard by Marriott din Romania, inaugurat recent in zona de nord a Bucurestiului. Doua tipuri de sticla diferite au fost furnizate: GuardianClarity, o sticla fara reflexie pentru mai multa transparenta si o stralucire redusa care ofera oaspetilor vederi clare, fara distorsiuni prin sticla.

incep lucrarile in Sectorul 4. Se va construi cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania (VIDEO)

Incep lucrarile la cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania. in total, spitalul va avea peste 50 de cabinete medicale, dotari de ultima generatie, echipamente moderne, consultatii si.

Scolile particulare din Romania isi ofera ajutorul pentru implementarea invatamantului online in sistemul public

Scolile particulare din Romania invita Guvernul la dialog deschis si la crearea unui parteneriat constructiv pentru imbunatatirea imediata a sistemului national de invatamant, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ANALIZA BOSTON CONSULTING GROUP: Industria auto din Romania poate inregistra pierderi de pana la 67 miliarde de lei

Criza COVID-19 poate duce la pierderi de vanzari de pana la 67 miliarde de lei si de EBITDA castiguri inainte de dobanda, taxe, depreciere si amortizare) de pana la 19 miliarde de lei in industria auto din Romania, arata datele unei analize a Boston Consulting Group, remise, astazi, Redactiei noastre.

Robotii au ajuns in spitalele din Romania: cum sunt folositi in saloane

De cand a izbucnit criza medicala, spitalele din Romania si-au dat seama ca au nevoie si de cele mai noi tehnologii pentru a functiona la standarde inalte. Iar solutia a venit de la.

Unilever contribuie cu 3 milioane de lei pentru a ajuta persoanele afectate din Romania

Unilever South Central Europe a contribuit cu donatii de 3 milioane de lei peste 630. 000 euro) in produse si bani pentru a ajuta comunitatile din Romania care au cea mai mare nevoie de ele in aceasta perioada, potrivit unui comunicat al companiei.

Hackeri care pregateau un atac cibernetic asupra spitalelor, prinsi de procurori Cum voiau sa viruseze sistemele folosindu-se de COVID-19

O grupare de hackeri care pregatea un atac cibernetic al sistemelor informatice ale spitalelor a fost prinsa de procurorii care au efectuat mai multe perchezitii simultan in Romania si Republica Moldova. Este vorba de patru persoane care activau in mediul virtual sub titulatura Pentaguard si viza institutii guvernamentale si financiar-bancare, potrivit unui comunicat DIICOT.

Coronavirusul in comertul din Romania: Ce s-a vandut mai bine si mai slab. Textilele, sfasiate de COVID-19

Criza coronavirus COVID-19 a determinat cresterea vanzarii unor bunuri si scadere in cazul altora, in Romania si in ansamblul Uniunii Europene, iar cei de la Eurostat au masurat cu cifre impactul asupra comertului - pe categorii de marfuri si pe canale de distributie.

Vedeta TV din Romania vindecata de coronavirus dupa 74 de zile

Primul lucru pe care l-a facut a fost sa mearga in parc si sa se antreneze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )