Libnet.ro
UNICEF

06:45

HP foloseste imprimante 3D pentru a lupta impotriva noului coronavirus

Adevărul Adevărul,
HP foloseste imprimante 3D pentru a lupta impotriva noului coronavirus

Compania americana va aproviziona spitalele cu echipamente medicale necesare, printate 3D, si va produce masti pe care medicii le vor putea utiliza in tratarea pacientilor infectati cu virusul COVID-19. continuă pe Adevărul

Grecia intra in izolare generala in lupta impotriva noului coronavirus

Grecia intra in izolare generala de luni, intr-o incercare de a indigui raspandirea noului coronavirus, a anuntat premierul Kyriakos Mitsotakis.

Robert Lewandowski doneaza un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirsului

Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, va dona un milion de euro pentru lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

Messi a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a donat un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului.

Lionel Messi si Pep Guardiola au donat cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Lionel Messi, starul argentinian al echipei FC Barcelona, si Pep Guardiola, antrenorul formatiei Manchester City, au donat, marti, cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului, informeaza presa din Spania.

Rihanna a donat 5.000.000 $ pentru lupta impotriva coronavirusului

Rihanna, in varsta de 32 de ani, doneaza suma de 5. 000 $ pentru lupta impotriva coronavirusului. Cu aceasta suma vor fi cumparate echipamente de protectie pentru cadrele medicale, ventilatoare pentru.

Coreea de Nord spune ca Donald Trump i-a oferit ajutor pentru lupta impotriva coronavirusului

Presedintele american Donald Trump i-a trimis o scrisoare liderului nord-coreean Kim Jong Un pentru a-i propune sa dezvolte legaturi intre cele doua tari, oferind totodata ajutorul Washingtonului in lupta contra noului coronavirus, a afirmat sambata agentia oficiala de presa de la Phenian, KCNA, potrivit AFP.

Mega Image, anunt pentru cei de peste 65 de ani. Ce poti primi acasa, daca suni la acest numar

Mega Image vine cu o veste imbucuratoare pentru varsnici. Potrivit ultimelor masuri luate de autoritati pentru a limita raspandirea virusului mortal, persoanele cu varsta de peste 65 de ani intra, incepand de astazi, in carantina. Astfel ca, lantul de supermarketuri se alatura initiativelor de voluntariat in lupta impotriva noului coronavirus si aloca linia telefonica Suna .

PENTRU A SPRIJINI LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUS: Arctic doneaza catre Crucea Rosie Romana 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din tara noastra, sprijina lupta impotriva crizei generate de Coronavirus si doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie, 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Amcham saluta eforturile guvernamentale pentru limitarea riscurilor raspandirii noului coronavirus

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) anunta ca este alaturi de poporul roman si guvernul Romaniei in lupta impotriva pandemiei COVID-19, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Radu Tudor: NATO, in lupta impotriva coronavirus. Zbor special pentru Romania

Armata Romana se implica masiv in efortul national si aliat de ajutorare a natiunilor in lupta impotriva coronavirus. NATO are mai multe operatiuni in derulare, iar Romania e unul dintre beneficiarii unui program strategic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )