Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce se intampla cu medicii rezidenti din Romania. Ordonanta de Urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu medicii rezidenti din Romania. Ordonanta de Urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta care le permite rezidentilor sa se pregateasa in spitalele judetene ori private a fost publicata in Monitorul Oficial. Ministerul Sanatatii urmeaza sa stabileasca in ce unitati medicale vor fi trimisi rezidentii si care sunt criteriile dupa care vor fi alesi formatorii lor. in lumea medicala, parerile sunt insa impartite. Medicii rezidenti vor . continuă pe Playtech

Blestemul vrajitoarelor impotriva coruptilor din Romania. O POTIUNE puternica a fost imprastiata in preajma Palatului Parlamentului: Arunc o vraja de magie neagra asupra lor. S-a distrus aceasta tara, au distrus foarte mult

Ritualurile si traditia vrajitoarelor din Romania au fost dintodeauna fascinante pe oameni, mai ales pentru occidentali. Nu mica le-a fost mirarea acestora cand au vazut ca vrajitoarele si-au indreptat.

Ce se intampla cu medicii rezidenti. Ministrul Sanatatii a facut anuntul! Speram ca efectele sa se vada in cativa ani

Vesti bune pentru rezidenti. Absolventii care au obtinut punctaj de trecere vor putea profesa si in mediul privat sau in spitalele militare si judetene.

Medicii rezidenti explica ce inseamna eliminarea monopolului UMF din pregatirea lor: Rezidentii vor ajunge in spitalele unde este deficit real de medici Masura ar putea vindeca, pe termen lung, sistemul nostru de sanatate

Eliminarea monopolului detinut pana acum de medicii-profesori la UMF in pregatirea medicilor rezidenti - care se inghesuiau doar in spitale din marile centre universitare, pentru ca doar acolo lucreaza medici care sunt si profesori la facultatile de Medicina si doar acolo aveau voie sa faca rezidentiatul - ar putea vindeca, pe termen lung, sistemul nostru de sanatate. Rezidentii vor putea ajunge, de acum incolo, si in spitale unde este deficit real de medici, explica Teodor Cristian Blidaru, medic rezident si presedintele Federatiei Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania. Schimbare majora la rezidentiat: OUG care isi propune sa elimine monopolul UMF a fost adoptata Victor Costache: O solutie europeana pentru a largi baza de formare pentru acesti tineri minunati.

Mare atentie daca ai cumparat acest medicament. A fost retras de urgenta de pe piata din Romania

Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania ANMDMR) a anuntat ca mai multe serii ale medicamentului Debridat au fost retrase de pe piata din Romania, dupa ce firma producatoare a anuntat ca intr-un flacon ar putea exista un corp strain metalic. Mai multe serii ale medicamentului Debridat au fost retrase de pe .

Cate iubite a avut Tudor Chirila. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania

Tudor Chirila a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, printre care si Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el si fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscuta, din lista idilelor juratului de la Vocea Romaniei. Odata ce s-au despartit, cei doi si-au adresat mereu doar cuvinte de bine. in .

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania. Bruneta de 22 de ani face ravagii in trafic (FOTO)

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania si spune ca nu se vede facand altceva. Malina-Elena Ghileschi are 22 de ani, este din Botosani, conduce tiruri de aproape un an, potrivit Drum cu.

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania le suceste mintile soferilor. Ce veste a primit acum tanara de 22 de ani

Ar putea da TIR-ul fara dubii pe cateva defilari de moda. Cum arata fata care a fost desemnata cea mai frumoasa soferita de camion din Romania, in urma unui concurs organizat pe Facebook. Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania Pe numele ei Malina Elena Ghileschi a fost desemnata Cea mai frumoasa soferita din .

Ce a facut o avocata celebra din Romania pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat. S-a pensionat dupa numai 6 luni

O avocata celebra din Romania s-a facut judecator si iese la pensie dupa numai 6 luni de activitate. Ce a facut pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat? Ce a facut o avocata celebra din Romania pentru a obtine o pensie fabuloasa de la stat dupa numai 6 luni de activitate? Fosta avocata .

BANCA MONDIALA: Fondurile UE ar trebui sa fie utilizate pentru a dezvolta zonele urbane din Romania

Romania ar trebui sa canalizeze fondurile europene disponibile, impreuna cu alte surse de finantare, pentru a asigura dezvoltarea zonelor urbane intr-un mod durabil, incluziv si competitiv, potrivit unui studiu al Bancii Mondiale privind dezvoltarea urbana durabila pentru perioada de programare 2021-2027, elaborat impreuna cu Comisia Europeana si actorii relevanti din Romania, parte a initiativei Catching-up Regions.

Liber la bere pe stadioanele din Romania

Suporterii din Romania ar putea consuma bauturi alcoolice in timpul competitiilor sportive, potrivit unui proiect de lege care a trecut joi de Camera Deputatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )