Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep. Gestul urias facut pentru Spitalul Gerota

Playtech Playtech,
Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep. Gestul urias facut pentru Spitalul Gerota

Jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep in lupta pentru stoparea crizei epidemiologice care afecteaza si tara noastra. Gestul urias facut pentru Spitalul Gerota e demn de toata lauda. Mihaela Buzarnescu se alatura Simonei Halep. Gest urias facut pentru Spitalul Gerota Dupa ce Simona Halep a donat o suma de bani pentru spitalele . continuă pe Playtech

Ce a facut Mihaela Buzarnescu in plina pandemie de coronavirus, la cateva zile dupa ce a anuntat ca are probleme financiare

Mihaela Buzarnescu se alatura si ea luptei impotriva coronavirusului si anunta ca va face o donatie Spitalului Gerota din Bucuresti. Anuntul sportivei vine la cateva zile dupa ce aceasta dezvaluise ca se confrunta cu mari probleme financiare.

Mihaela Buzarnescu sustine cu o donatie Spitalul Gerota din Bucuresti

Impresionata de evenimentele in desfasurare cauzate de coronavirus, jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu anunta ca va face o donatie pentru Spitalul Gerota.

Efectele imediate ale suspendarii turneelor de tenis, explicate de Mihaela Buzarnescu: Totul e o enigma

In urma cu 12 luni, Mihaela Buzarnescu stationa pe un confortabil loc 31 WTA, care consemna nu doar un varf al formei sale sportive, ci si promisiunea stabilitatii financiare. in prezent, ea le deschide tuturor ochii asupra efectelor imediate pe care anularea in cascada a turneelor de tenis le are asupra sportivilor.

Coronavirus ii schimba rutina Simonei Halep. Cum se descurca a doua jucatoare a lumii

Antrenorul Simonei Halep, Artemon Apostu-Efremov, a vorbit despre provocarile pe care le intampina constanteanca in continuarea pregatirii in contextul pandemiei de coronavirus.

Gest urias facut de Andra pentru medicii de la spitalul Matei Bals. Ce suma a donat acum sotia lui Maruta

Dar din dar se face Rai. Andra a facut un gest urias pentru medicii de la Matei Bals. Suma va ajunge astazi in contul fundatiei principalului spital romanesc din lupta impotriva virusului COVID-19. Gest facut de Andra pentru medicii de la spitalul Matei Bals. Ce suma a donat? Andra este prima vedeta care se implica .

Mihaela Buzarnescu doneaza pentru Spitalul Gerota, unde mai multe cadre medicale au fost infectate cu coronavirus

Mihaela Buzarnescua facut o donatie pentru Spitalul Gerota, pe fondul pandemiei de coronavirus, unde mai multe cadre medicale au fost infectate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )