Libnet.ro
UNICEF

13:45

S-au afisat rezultatele pentru examenul de rezidentiat 2019. Lista completa cu notele aici

Playtech Playtech,
S-au afisat rezultatele pentru examenul de rezidentiat 2019. Lista completa cu notele aici

S-au afisat rezultatele pentru examenul de rezidentiat 2019. Cei 9. 000 de absolventi ai facultatilor de Medicina si Farmacie din Romania care au dorit sa obtina un post in spitalele din tara noastra au aflat punctajul de la examen si se pregatesc acum pentru urmatoarea etapa, cea in care se va face alegerea posturilorlocurilor de candidati . continuă pe Playtech

Cand se afiseaza rezultatele pentru examenul de rezidentiat 2019. Lista completa cu notele, aici

Examenul de rezidentiat 2019 s-a desfasurat pe data de 8 decembrie, fiind organizat de catre Ministerul Sanatatii. La acest examen au fost scoase la concurs aproximativ 5. 000 de posturi, pe trei domenii de pregatire. Candatii au putut sustine probele pe medicina, medicina dentara si farmacie. UPDATE S-au afisat rezultatele pentru examenul de rezidentiat 2019.

Noi reguli pentru examenul de rezidentiat

Guvernul Romaniei a adoptat, marti, la ceas de seara, o Ordonata de Urgenta care aduce schimbari majore pentru modul in care medicinisti romani isi vor desfasura rezidentiatul. Reprezentantii rezidentilor saluta modificarile aduse si atrag atentia asupra problemelor importante pe care procesul de implementare trebuie sa le rezolve pentru ca masurile sa nu aduca efecte perverse si nedorite.

REZIDENTIAT 2019: Peste 9.000 de absolventi de medicina se bat pentru 4.710 de locuri (VIDEO)

Emotii mari duminica dimineata pentru aproape 9. 000 de absolventi ai facultatilor de medicina si farmacie din tara care au sustinut examenul de rezidentiat. Aproape 5. 000 de posturi au fost scoase la.

HOROSCOP pentru luna decembrie 2019. Berbecii au o relatie de cuplu armonioasa, Gemenii descopera ca orice e posibil

Prima luna de iarna a acestui an aduce noi cadouri in plan amoros. Horoscop lunar dragoste decembrie 2019 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna decembrie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

HOROSCOP pentru luna decembrie 2019 pentru fiecare zodie in parte. Berbecii au o luna moderat de buna, Gemenii trebuie sa se uite la bani

Iata horoscopul zodiei tale pentru DECEMBRIE 2019:.

Examenul de rezidentiat: Secretar de stat - Toti cei care obtin punctaj 60% se pot specializa

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii reitereza ca toti participantii la concursul de intrare in rezidentiat care vor avea punctajul mai mare de 60% se pot specializa. El a spus ca Ministerul Sanatatii va pune accent in ceea ce priveste rezidentiatul, pentru anii urmatori, pe rational, pe clinic, pe aspectele de inteligenta medicala, mai mult decat pe metodele clasice de examen. Examenul de rezidentiat: Aproape 9. 000 de tineri s-au inscris la concursul care are loc astazi in sase centre universitare.

Examenul de rezidentiat: Aproape 9.000 de tineri s-au inscris la concursul care are loc astazi in sase centre universitare

Concursul de intrare in rezidentiat in domeniile Medicina, Medicina dentara si Farmacie are loc duminica, iar 8. 876 de absolventi ai facultatilor de Medicina si Farmacie candideaza pentru cele 4. 710 locuri scoase la concurs. Examenul se va desfasura in 6 centre universitare - Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara - sub forma de test-grila cu 200 de intrebari si va avea o durata de 4 ore.

SUBIECTE REZIDENTIAT 2019. Ce subiecte au primit candidatii la REZIDENTIAT

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )