Libnet.ro
UNICEF

14:46

Anunt de ultima ora de la Guvern! Cat timp a fost prelungita starea de alerta in Romania

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora de la Guvern! Cat timp a fost prelungita starea de alerta in Romania

Guvernul Romaniei a discutat hotararea de prelungire a starii de alerta a CNSU, pe intreg teritoriul tarii cu 30 de zile, incepand cu data de 14 noiembrie. Ludovic Orban a precizat ca masurile raman aceleasi, iar reglementarile pentru ziua votului sunt cuprinse in document. Anunt de la Guvern. A fost prelungita starea de alerta in . continuă pe Playtech

Ultima ora! Rasturnare de situatie in cazul lui Alex Bodi. Ce decizie a primit fostul sot al Biancai Dragusanu din partea magistratilor

Dupa ce a petrecut 24 de ore in arest preventiv, fostul sot al Biancai Dragusanu a trait azi o plina de emotii intense! Alex Bodi a fost dus in cursul acestei zile la Tribunalul Dolj, in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. O zi de foc pentru fostul partener al .

Anunt de ultima ora de la ministrul Educatiei! Ce se va intampla pana la sfarsitul acestei saptamani. Vestea asteptata cu interes de elevi si parinti

Anul soclar 2019 2020 a fost unul compromis, mai ales spre final. Din pacate nici anul acesta scolar nu scapa de aceeasi situatie. Un numar mare de elevi sunt fara acces la orice forma de conexiune la internet. Cu alte cuvinte este improbabil sa-si poata desfasura orele asa cum trebuie. Cu toate astea Ministrul .

Ce se intampla cu apa calda in aceasta iarna. Anunt de ultima ora al primarului Nicusor Dan pentru bucuresteni

Nicusor Dan vine cu precizari despre apa calda pentru bucurestenii care se ingrijoreaza de acest lucru inca din sezonul cald. Ce se intampla in Capitala si care este anuntul primarului general despre acest subiect sensibil? Una calda, una rece. Apa calda in Bucuresti ramane inca un subiect sensibil Desi vorbim de Capitala Romaniei, multi dintre .

Mirel Radoi, anunt de ultima ora despre plecarea de le echipa nationala! Ce decizie a luat

Echipa nationala a Romaniei s-a reunit pentru ultima actiune programata in 2020. Dar in centrul atentiei ramane Mirel Radoi, cel care este sub mare presiune dupa ultimele rezultate. La conferinta de presa de dupa esecul cu Austria, selectionerul a dat de inteles ca ar fi tentat sa isi dea demisia in noiembrie. Un amical cu .

Imagini socante cu Alex Bodi in duba de politie. Ce se intampla chiar acum cu fostul sot al Biancai Dragusanu. Detalii de ultima ora

Imagini socante cu Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, in duba de politie. Afaceristul din Medias ar fi fost implicat intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism si urmeaza sa afle daca va fi sau nu arestat preventiv pentru 30 de zile. Clipe grele pentru Alex Bodi: va fi sau nu arestat pentru .

Ultima ora! Slobozia intra in carantina. Ce restrictii dure au fost anuntate

Slobozia intra in carantina, fiind instituite restrictii dure pentru locuitorii din localitate. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita a hotarat, ieri seara, ca urmare a cresterii accelerate a raspandirii coronavirusului, carantinarea zonala a municipiului Slobozia incepand cu data de 12 noiembrie, ora 12,00. Masura este valabila timp de 14 zile. Slobozia a intrat in .

Ultima ora de la Palatul Cotroceni! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Ce le-a transmis presedintele romanilor

In aceasta dimineata Klaus Iohannis a avut o videoconferinta cu prefectii din tara. La videconferinta de la Cotroceni a participat si Ludovic Orban si ministrii implicati direct in luarea de masuri anti-pandemie. Masurile luate de Guvern dau rezultate in sedinta de astazi de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a stat de vorba cu prefectii din .

Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora venita din SUA

Donald Trump este casatorit cu Melania de 15, insa in ultima vreme tot au aparut zvonuri precum ca sotia presedintelui ar vrea sa puna capat mariajului. Un zvon ar fi intretinut chiar de fosta asistenta a lui Trump care sustine ca totul a fost doar o afacere. Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora din .

Veste de ultima ora despre tatal lui Emi Pian. Ce a patit la inchisoare

Vesti de ultima ora despre tatal lui Emi Pian. Niculae Duduianu, condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor, a fost mutat de la Bucuresti la Dej. Tatal lui Emi Pian are 77 de ani si este bolnav. Belele se tin scai de clanul Duduianu. Ce a patit tatal lui Emi Pian in puscarie Veste de .

Vremea se schimba radical! Unde sunt anuntate ninsori. Ultima ora de la ANM

Conform prognozei meteo de vineri, 13 noiembrie, in cea mai mare parte a tarii valorile termice maxime se vor situa in jurul normelor specifice datei, iar cele minime putin peste acestea. Vremea se schimba radical! Unde sunt anuntate ninsori Asadar, valorile diurne vor fi cuprinse intre 6 si 13 grade C, iar cele nocturne intre .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )