Libnet.ro
UNICEF

05:30

Anuntul Gabrielei Firea: cum a aratat traficul din Bucuresti in prima zi de dupa weekendul fara restrictii

Playtech Playtech,
Anuntul Gabrielei Firea: cum a aratat traficul din Bucuresti in prima zi de dupa weekendul fara restrictii

18 mai este prima zi lucratoare de dupa ridicarea starii de urgenta. Iar acest lucru s-a simtit in Bucuresti, potrivit primarului-general Gabriela Firea. Din 18 mai, potrivit autoritatilor,. continuă pe Playtech

Gabriela Firea explica de ce sunt spitalele din Bucuresti atat de goale, in ciuda faptului ca in Romania sunt atatia bolnavi cronici

Intrebata de avocatul Gheorghe Piperea, de ce sunt spitalele din Bucuresti atat de goale, Gabriela Firea a explicat ca internarile bolnavilor cronici au fost oprite la inceputul pandemiei.

GABRIELA FIREA: Peste 20.000 de persoane din Bucuresti vor fi testate

Primarul general, Gabriela Firea, anunta ca cele doua proiecte care urmaresc testarea bucurestenilor pentru coronavirus vor incepe in curand, peste 20. 000 de persoane urmand a fin incluse in ele.

Politia pune patronii de restaurante din Bucuresti sa semneze ca nu deschid terasele de luni

Politistii viziteaza, sambata, restaurantele din Bucuresti si ii pun pe administratori sa semneze ca nu vor redeschide terasele de luni. Oamenii legii spun ca astfel de actiuni sunt preventive. Angajatii unui restaurant din Capitala, care lucrau sambata la renovarea localului, s-au trezit vizitati de cativa politisti ce venisera sa-i ceara proprietarului sa semneze un document prin care sa se angajeze ca nu va deschide terasa, incepand de luni.

Un barbat de 50 de ani din Bucuresti s-a aruncat in raul Dambovita

Un barbat de 50 de ani din Bucuresti s-a aruncat in raul Dambovita.

Opozitia ii cere Gabrielei Firea un raport privind masurile luate pe timpul starii de urgenta

Consilierii generali din PNL si din USR cer ca primarul Gabriela Firea sa prezinte in Consiliul Gene.

Scolile din Bucuresti vor fi transformate in centre de testare pentru Covid

Primaria Municipiului Bucuresti doreste sa realizeze teste, cu peste 10. 000 de voluntari, pentru depistarea anticorpilor Covid-19 in scolile din Capitala, in conditiile in care din 2 iunie vor incepe cursurile de pregatire a examenelor organizate pentru elevii claselor terminale a VIII-a si a XII-a).

Trotinetele Lime se intorc pe strazile din Bucuresti

Startup-ul de mobilitate urbana cu trotinete electrice Lime isi reia, de vineri, 15 mai, activitatea in Bucuresti, cu o serie de masuri si recomandari de siguranta anti-coronavirus COVID-19 pentru utilizatori, a anuntat firma americana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )