Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cat e amenda daca iesi din localitate fara declaratie si cand risti sa primesti sanctiuni majore

Playtech Playtech,
Cat e amenda daca iesi din localitate fara declaratie si cand risti sa primesti sanctiuni majore

Odata cu inceperea starii de alerta, in Romania raman in vigoare declaratiile pe propria raspundere cand te deplasezi in afara in localitatii. Lipsa lor s-ar putea sa te coste. continuă pe Playtech

De pe 15 mai romanii pot iesi din localitate doar cu declaratie Care sunt motivele pentru care putem parasi localitatea

Din 15 mai e permisa circulatia persoanelor in afara locuintei, in interiorul localitatii, dar cu evitarea grupurilor mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii. Interdictia deplasarii in afara localitatii se mentine, cu cateva exceptii.

Amenzi de pana la 2.500 de lei pentru cei care merg, de luni, in afara localitatii fara declaratie sau care nu poarta masca in spatiile publice inchise

Incepand de luni, cei care merg in afara localitatii sunt obligati sa detina o declaratie pe proprie raspundere in care sa fie precizate motovele deplasarii. Amenzile pentru aceasta abatere ajung la 2. 500 de lei. Totodata, amenzi se vor da si pentru cei care nu poarta masca in spatiile publice inchise.

Noul model al declaratiei cu care romanii vor putea iesi din localitate in urmatoarea perioada (FOTO)

A aparut noul model al declaratiei cu care romanii vor putea iesi din localitate in urmatoarea perioada, cat va dura starea de alerta.

Stare de alerta in Romania |A fost actualizata declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din localitate. Cum arata noul model

Declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din localitate sau din zona metropolitiana a fost deja modificata din prima zi de stare de alerta. La rubrica motive justificate, a fost asufel introdusa.

Pavel Bartos, tuns de fiicele sale. Sper sa pot iesi curand din casa fara sapca in cap (VIDEO)

Cu totii incercam sa facem acest timp petrecut in izolare sa treaca cat mai repede. Acesta este si cazul lui Pavel Bartos, care s-a gandit sa le arate fanilor sai cum isi petrece el timpul acasa alaturi.

De unde descarci declaratia pe propria raspundere si care-s motivele pentru care poti pleca din localitate

Din 15 mai, Romania intra in starea de alerta si, printre altele, inca e nevoie de o declaratie pe proprie raspundere la anumite deplasari. Documentul oficial a fost prezentat de Guvern.

Declaratia pe propria raspundere in afara localitatii, model: motivele pentru care poti sa iesi din oras

In aceasta dimineata, Romania a intrat in stare de alerta. Desi o parte dintre restrictiile de deplasare au fost ridicate, acum avem o noua declaratie pe propria raspundere. La cateva.

Stare de alerta. Declaratia pe propria raspundere pentru iesirea din localitate. Cum arata, cum se completeaza si de unde poate fi descarcata

Din data de 15 mai, Romania intra in stare de alerta, pentru urmatoarele 30 de zile, in urma hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta,potrivit declaratiei facuta de Marcel.

Iesirea din padurea fara rost

Spre deosebire de Oblio care a fost alungat-exilat in Padurea Fara Rost, societatea noastra s-a trezit in mijlocul codrului cu pricina in urma propriilor stradanii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )