Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cel mai nociv aliment pe care il avem toti in frigider. il consumam zilnic

Playtech Playtech,
Cel mai nociv aliment pe care il avem toti in frigider. il consumam zilnic

Multi oameni nu stiu de pericolul care se afla atunci cand vine vorba despre alimentatie. Unii consuma mancarea doar pentru gust, iar altii au un stil alimentar care rar le aduce si un aport in privinta starii de sanatate. Ce avem cu totii in frigider si ar trebui sa-l eliminam? Cel mai nociv aliment din . continuă pe Playtech

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine. Toti romanii vin aici pentru un salariu mare

In Romania, in afara de costul vietii, care este in mare parte acelasi, exista si alti cativa factori importanti care influenteaza decizia de a alege un oras fata de altul. Am facut un pic de cercetare in aceasta privinta si am aflat care este orasul in care se traiste cel mai bine. Orasul din Romania .

Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt. Toti romanii de aici o duc cel mai bine

In 2018 s-a facut un clasament al celor mai bune orase din Romania. S-a tinut cont de costurile de trai, siguranta, curatenia, linistea si transportul. Clasamentul plasa orasul Brasov pe primul loc si Alexandria pe ultimul. Orasele din Romania in care merita sa traiesti, de fapt Clasamentul se baza pe un studiu realizat de o .

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Leguma care imbogateste toti fermierii romani. Un barbat s-a intors de la munca din Italia doar pentru a o cultiva

Daca cei mai multi agricultori se plang de recolte slabe anul acesta, este bine de stiut ca fermierii romani care au ales sa cultive aceasta leguma se imbogatesc. Un barbat chiar s-a intors de la munca din Italia doar pentru a pune aceasta afacere pe picioare! Usturoiul, leguma care imbogateste fermierii romani in timp ce .

Cel mai mare sat din Europa este la granita Romaniei. Foarte multi oameni habar nu aveau

Pe langa drumul unic in Europa, anume scara ce face legatura cu catunele izolate din Muntii Cernei, dar si multe alte peisaje fara seaman pe care tara noastra le are, de aceasta data, este vorba despre ceva de nu detinem, dar care ne este in proximitate. Cel mai mare sat din Europa se afla la .

Cel mai periculos peste din Marea Neagra. Este, cu adevarat, un monstru. Putini romani stiau ca exista

Desi se cunoaste ca in Marea Neagra, dupa o adancime de peste 100 de metri este aproape lipsita de viata, deci supravietuirea unor animale de mare este nerealista, totusi, exista o specie care prefera adancimile mari: dracul de mare sau pestele pescar, cunoscut ca fiind cel mai periculos din Marea Neagra. Dracul de mare, cel .

Cele 3 fructe care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp. Au beneficii nebanuite si pentru sanatate

Daca ai incercat tot felul de diete si nu ai reusit sa ajungi la numarul de kilograme dorit, specialistii recomanda sa incerci aceste trei fructe care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp posibil. Cele trei fructe care ajuta la slabit Desi cele mai multe persoane se feresc sa consume fructe in timpul .

Cel mai avansat vaccin impotriva coronavirus, suspendat: posibile reactii adverse serioase

In acelasi timp, un numar mare de companii lucreaza la realizarea unui vaccin impotriva coronavirus. Din pacate, cel care se afla in cel mai avansat stadiu de testare, tocmai a fost.

Compot, cel mai bun desert pentru la iarna. Cum il faci din diverse fructe

Gospodinele care se pregatesc pentru toate bunatatile ce le vor gusta peste iarna trebuie sa stie aceasta reteta! Cum sa faci cel mai bun compot? Iata tot ce trebuie sa stii! Cantitati, pasii de pregatire si micile secrete ale bucatareselor. Cum sa faci cel mai bun compot? Este perioada in care cele mai multe dintre .

Simona Halep se umple de bani! Poate incasa o avere in cel mai scurt timp

Simona Halep a jucat un singur turneu in ultimele sapte luni, cel de la Praga, pe care l-a si castigat. Dar a fost o competitie de mica anvergura, cu un premiu de doar 25. 000 de dolari. O suma mult sub cele pe care Simona era obisnuita sa le incaseze inainte de pandemia de coronavirus. Dar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )