Libnet.ro
UNICEF

22:32

Decizie finala luata de Guvern. Premierul interimar Nicolae Ciuca, mesaj clar pentru romani cu privire la un nou lockdown

Playtech Playtech,
Decizie finala luata de Guvern. Premierul interimar Nicolae Ciuca, mesaj clar pentru romani cu privire la un nou lockdown

Vesti mai putin bune pentru mii de romani, chiar inainte de sarbatori. Primarul interimar, Nicolae Ciuca, a vorbit in cursul sedintei de Guvern de astazi despre posibilitatea introducerii unui lockdown, cat si depsre prelungirea starii de alerta. Totodata, noul primar a explicat necesitatea mentinerii carantinei pentru mai multe localitati din Romania. Nicolae Ciuca, anunt de . continuă pe Playtech

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, despre campania de vaccinare anti-COVID: Pana in acest moment, sunt atinsi parametrii pe care ni i-am propus. Comunicarea va da succesul efortului de la nivel guvernamental (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca a anuntat in debutul sedintei de guvern de vineri dimineata, referindu-se la campania nationala de vaccinare anti-coronavirus, ca pana acum lucrurile se desfasoara in.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca: Vom continua sa focalizam atentia Guvernului pe gestionarea pandemiei COVID-19, strategia de vaccinare si masurile economice. ii multumesc lui Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a declarat, marti, in prima sa iesire publica dupa ce a preluat conducerea Guvernului, ca Executivul va continua sa se ocupe de gestionarea pandemiei de coronavirus, de.

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat Raed Arafat, convocati de Iohannis la Cotroceni

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si Raed Arafat, seful DSU, au fost convocati marti de presedintele Klaus Iohannis la o sedinta la Cotroceni, incepand cu ora.

Premierul interimar Nicolae Ciuca se intalneste cu ambasadorul SUA

La intalnirea dintre Nicolae Ciuca si Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA, vor participa presedintele .

Premierul interimar Nicolae Ciuca l-a numit pe Dragos Condrea in functia de secretar general al guvernului

Dragos Condrea a fost numit, marti, in functia de secretar general al guvernului, cu rang de ministru,dupa demisia lui Antonel Tanase. Aceasta a fost prima desemnarefacuta.

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie pe Virgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului

Premierul intermar Nicolae Ciuca l-a demis din functie, marti seara, peVirgil Guran, consilierul de stat pe probleme de ordine publica si siguranta cetateanului, potrivitstiripesurse. ro. Tot.

NICOLAE CIUCA: Va trebui sa analizam cresterea numarului de pozitivari la nivelul Capitalei

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat astazi, in debutul sedintei de Guvern, ca va trebui analizata cresterea numarului de cazuri de COVID-19 la nivelul Capitalei.

NICOLAE CIUCA: As dori sa remarc faptul ca la nivelului Ministerului Economiei sunt luate toate masurile pentru asigurarea resurselor atat de gaze naturale, cat si de carbune

Premierul interimar, Nicolae Ciuca, a afirmat, miercuri, ca s-au luat masurile necesare pentru aducerea apei la temperatura necesara in reteaua de distributie a Elcen, la Bucuresti, ceea ce inseamna ca in noaptea aceasta vom avea apa la temperatura necesara si distributia va putea sa fie reluata in Capitala.

Nicolae Ciuca, intrebat daca se vede in viitorul guvern: Nu eu stabilesc. imi doresc sa-mi fac treaba in continuare

Premierul interimar Nicolae Ciuca a spus joi, intrebat daca se vede in viitorul guvern, ca vrea sa-si faca in continuare treaba bine, evitand un raspuns clar.

Premierul Nicolae Ciuca a lamurit zvonurile care circula despre lockdown

Premierul interimar Nicolae Ciuca a clarificat, in sedinta de Guvern de vineri, fake news-ul prin care se anunta ca se intra in lockdown din nou, declarand ca acest lucru nu este adevarat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )