Libnet.ro
UNICEF

01:05

Greselile pe care toti romanii le fac cand poarta masca. Asa iti apare acneea de la ea

Playtech Playtech,
Greselile pe care toti romanii le fac cand poarta masca. Asa iti apare acneea de la ea

Masca de protectie a devenit un accesoriu indispensabil si recomandat de autoritati de la declansarea starii de urgenta si pana acum. insa, purtarea ei este o problema pentru multi romani. Cei mai multi spun ca au o senzatie de disconfort si ca nu pot respira bine, iar altii se plang de afectiuni la nivelul tenului, . continuă pe Playtech

Mancarurile gatite care ne ingrasa. Greseala pe care toti romanii o fac de sarbatori

Mancarurile traditionale sunt un chin pentru cei mai gurmanzi dintre noi, mai cu seama de sarbatori. Ce greseala facem cu totii la prepararea meselor de sarbatori? Care sunt obiceiurile deloc benefice pe care le au gospodinele? Ce greseli faci in bucatarie? Greseala pe care o fac romanii Mancarea facuta in casa e clar cea mai .

Antiviralul pe care toti romanii trebuie sa il ia in pandemie. Adina Alberts ii divulga proprietatile magice

Adina Alberts ii sfatuieste pe romani sa fie preventivi si sa se ingrijeasca in plus iarna aceasta. Medicul sustine ca ar trebui ca toti oamenii sa consume o anumita substanta magica. Ce spune specialistul si care este antiviralul dezvaluit de aceasta care ar face minuni? Antiviralul care trebuie consumat de toti romanii in pandemie. Sfaturile .

Veste devastatoare despre Dacia Duster: dispare modelul pe care toti romanii il vor?

Dacia Duster a adus un succes imens atat producatorului local, cat si pentru Renault. Totusi, urmeaza sa apara o versiune noua, dar cu o problema imensa. Decizia Renault pare de.

Nu mai manca in fata televizorului. Ce pericol exista pentru toti romanii care fac asta

Dupa o zi obositoare, un film bun in fata televizorului poate sa te ajute sa te relaxezi, in special daca este insotit de o masa delicioasa. insa, mare atentie, deoarece mancatul in fata micului ecran nu este un obicei sanatos. Afla de ce nu ar trebui sa mai faci asta! Nu mai manca in fata .

Profesoara care preda la doua scoli din Oradea, cercetata penal pentru ca nu poarta masca la ore si a instigat si alti dascali si parinti

O profesoara care preda la doua scoli din Oradea este cercetata de procurori pentru ca nu poarta masca la ore, fiind acuzata ca a instigat sa nu poarte masca si alti dascali si parinti.

Secretul pentru nu a se aburi ochelarii cand porti masca. Ce trebuie sa faci, e atat de simplu

Purtatorii de ochelari dintre noi au intampinat cel mai probabil o noua provocare in ultimele: atunci cand va legati masca de fata, ochelarii se aburesc instantaneu. Dar nu va temeti, exista cateva trucuri si tehnici pe care le puteti face pentru a evita aces lucru. Secretul pentru nu a se aburi ochelarii cand porti masca .

Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend. Nu se poate emite

CNAIR- Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca duminica emiterea rovinietelor si a peajelor va fi intrerupta. Atentie, soferi. Toti romanii trebuie sa afle asta daca ies la drum lung in weekend Astfel,CNAIR informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi ca astazi, in intervalul orar 10:00-19:00, ca urmare a unor lucrari de .

Alimentele pe care toti batranii trebuie sa le manance. Ce beneficii minunate au

Ce trebuie sa contina meniul varstnicilor? Ce trebuie sa consume si acestia care sunt beneficiile minunate pe care le primesc din partea alimentelor in cauza? Ce trebuie sa isi puna in dieta zilnica? Iata si cele mai bune metode de consum! Alimente care trebuie sa se afle in meniul batranilor Exista cateva alimente care sunt .

Editie speciala 360 de grade cu Alina Badic: Discutii despre sfaturi practice feng shui si despre criteriile care trebuie respectate atunci cand ne alegem o casa (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, alaturi de invitatii sai, scriitorul Anca Dimancea si Marian Golea, despre criteriile care trebuie respectate atunci cand ne.

O profesoara din Oradea, cercetata penal pentru ca nu poarta masca la ore si instiga si alti dascali la boicot

O profesoara de engleza care preda preda la doua scoli din Oradea este cercetata penal, pentru ca n-a purtat masca la ore si a instigat alti profesori si parinti sa ignore regulile sanitare impuse pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )