Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu romanii care nu si-au contestat amenzile. Fiscul a facut anuntul zilei

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu romanii care nu si-au contestat amenzile. Fiscul a facut anuntul zilei

S-a aflat ce se intampla cu romanii care nu si-au contestat amenzile. Fiscul a facut anuntul zilei. Este vorba despre romanii care au fost amendati in perioada starii de urgenta. Ce se intampla, cititi in randurile de mai jos. Vesti proaste pentru romanii amendati in timpul starii de urgenta. A fost facut auntul devastator S-a . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu romanii care se vor vaccina, de fapt. Ce beneficiu vor avea

18 ianuarie este data in care incepe a doua etapa de vaccinare anti-COVID. intr-un interviu la televiziune, doctorul Valeriu Gheorghita a numit categoriile de oameni care vor fi imunizati in aceasta etapa. Adriana Pistol: Persoanele vaccinate nu vor mai fi carantinate. Libertate garantata pentru romanii care se vor vaccina anti-COVID A doua faza a procesului .

Alimentul plin de vitamina C care a detronat lamaia. Greseala fatala facuta de romanii care il evita

In plina pandemie, toata lumea este interesata sa isi intareasca imunitatea. Medicii spun acum care este alimentul plin de vitamina C care a detronat chiar si lamaia. Din pacate, romanii nu il consuma in cantitati suficiente. Alimentul bogat in vitamina C E iarna, iar pandemia de coronavirus face ca toti romanii sa isi indrepte atentia .

Alerta de calatorie pentru romanii care se afla in Spania: Peninsula Iberica este afectata de un val de frig polar

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Spaniei ca, potrivit informatiilor publicate de catre autoritatile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2501 seconds )