Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de . continuă pe Playtech

Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta si luarea unor noi masuri de relaxare

Ludovic Orban a anuntat, vineri la Drobeta Turnu-Severin, ca Guvernul va prelungi starea de alerta si va lua si va luat si noi masuri de relaxarea, cum ar fi permiterea manifestatiilor in anumite conditiii, cum ar fi purtarea mastii si un numar limitat de persoane la aceste evenimente, scrie News.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Discutam niste masuri sa mai reducem din restrictii, sa permitem manifestatiile in anumite conditii

Premierul Ludovic Orban a vorbit, din nou, vineri, despre prelungirea starii de alerta, precizand ca sunt luate in calcul si noi masuri de relaxare. intr-o conferinta de presa la Drobeta Turnu-Severin, seful.

Ludovic Orban: Vom prelungi starea de alerta. Este exclusa revenirea la starea de urgenta!

Premierul Ludovic Orban a confirmat azi ca starea de alerta va fi prelungita in Romania, ca urmarea .

Ludovic Orban, despre revenirea la starea de urgenta: Nu exista un astfel de scenariu. Situatia este sub control

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat ca la acest moment nu exista un scenariu privind revenirea la starea de urgenta in Romania din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a adaugat ca situatia este su.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu avem inca avizul Consiliului Legislativ. Luni trebuie sa facem CNSU si sedinta de Guvern astfel incat sa adoptam prelungirea

Premierul Ludovic Orban, a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca pana acum nu a fost dat avizul Conisliului Legislativ pe actul normativ care prevede prelunirea starii de alerta de la 15 septembrie.

Ludovic Orban: Nu ne intoarcem la starea de urgenta - situatia este sub control

Starea de urgenta ar putea fi data uitarii, potrivit premierului Ludovic Orban. Romanii nu vor mai fi nevoiti sa ramana inchisi in casa, ca in primele doua luni de la debutul pandemiei, chiar daca inregistram zilnic peste 1. 000 de cazuri de coronavirus. Este asigurarea data, vineri, de Orban, care sustine ca in acest moment nimeni dintre specialistii Guvernului nu se gandeste la un nou lock-down.

Cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii

In cursul zilei de vineri, premierul Romaniei a raspuns la una dintre cele mai des intalnite intrebari de pe buzele tuturor romanilor: cand vor mai creste pensiile? Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii pe 11 septembrie 2020. Premierul Romaniei sustine ca, pentru a fi posibila o noua majorare a pensiilor, trebuie sa .

Ludovic Orban, despre redeschiderea scolilor: Copiii sunt mai putin expusi riscului decat la locurile de joaca

Premierul Ludovic Orban, prezent duminica la Calarasi, le-a transmis parintilor sa nu se teama pentru copiii lor la redeschiderea anului scolar. Seful Guvernului a spus ca micutii vor fi mai putin expusi riscului decat daca s-ar afla la locurile de joaca sau oriunde, in aer liber.

Ludovic Orban, despre inceperea anului scolar 2020 - 2021: Suntem pregatiti sa reactionam la orice situatie apare

In timpul vizitei la Valcea, premierul Romaniei, Ludovic Orban, a explicat faptul ca unitatile de invatamint sunt in proprietatea localitatilor si exista o legatura directa intre scoli si.

Ludovic Orban, despre PSD: Ne batem cu un inamic extrem de cameleonic. Eu nu pot sa-i promit unui pensionar ca i se va dubla pensia, ei fac lucrul asta cu nerusinare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la evenimentul de prezentare a liberalilor din Mehedinti care candideaza la alegerile locale, ca acestia trebuie sa lupte cu PSD care este un inamic extrem de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )