Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea . continuă pe Playtech

Veste de ultima ora despre tatal lui Emi Pian. Ce a patit la inchisoare

Vesti de ultima ora despre tatal lui Emi Pian. Niculae Duduianu, condamnat la inchisoare pentru tentativa de omor, a fost mutat de la Bucuresti la Dej. Tatal lui Emi Pian are 77 de ani si este bolnav. Belele se tin scai de clanul Duduianu. Ce a patit tatal lui Emi Pian in puscarie Veste de .

Mirel Radoi, anunt de ultima ora despre plecarea de le echipa nationala! Ce decizie a luat

Echipa nationala a Romaniei s-a reunit pentru ultima actiune programata in 2020. Dar in centrul atentiei ramane Mirel Radoi, cel care este sub mare presiune dupa ultimele rezultate. La conferinta de presa de dupa esecul cu Austria, selectionerul a dat de inteles ca ar fi tentat sa isi dea demisia in noiembrie. Un amical cu .

Ludovic Orban, mesaj pentru prefecti: Masurile trebuie comunicate si explicate Primarii trebuie implicati in acest efort de a opri pandemia (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a reamintit prefectilor, la inceputul sedintei de joi, faptul ca trebuie sa comunice masurile luate de catre autoritati, dar mai ales sa implice atuoritatile locale, precum.

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

Anunt de ultima ora despre voucherele de vacanta. Ce se intampla cu cele nefolosite

Ministerul Economiei vrea sa introduca, in mod exceptional, o regula noua pentru voucherele de vacan.

Camera Deputatilor Premierul Ludovic Orban participa la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021

Premierul Ludovic Orban participa, luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, pentru a prezenta stadiul elaborarii proiectelor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021, scrie Agerpres. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16,00. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, lunea trecuta, solicitarea grupului parlamentar PSD in acest sens.

Premierul Ludovic Orban merge in Parlament, la Ora prim-ministrului, pe tema bugetului pentru 2021

Ludovic Orban particia luni la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, pentru a prezenta stadiul elaborarii planului bugetului de stat si al asigurarilor sociale, pentru 2021. Sedinta este.

Ludovic Orban, intrebat daca le poate promite romanilor ca rudele lor nu vor muri in asteptarea unui loc in spital: De aia ne luptam zi de zi Am spus ca e mai bine cu o masca din aceasta decat cu o masca de oxigen Doamne, fereste! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre evolutia epidemiei de COVID-19 la nivel national si raspunsul autoritatilor pentru combaterea crizei sanitare si a efectelor sale, context in care a fost intrebat.

LUDOVIC ORBAN: Pregatim hotararea de guvern pentru prelungirea starii de alerta

Guvernul pregateste hotararea privind prelungirea starii de alerta si nu doreste sa ia masuri care sa instituie alte restrictii, a declarat, astazi, prim-ministrul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta: Nu vom introduce masuri de restrictie anti-Covid suplimentare

In contexul in care Romania se confrunta cu tot mai multe cazuri de Covid-19, premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca starea de alerta va fi prelungita cu inca 30 de zile. Seful executivului precizeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )