Libnet.ro
UNICEF

22:15

Marcel Ciolacu, vestea de care toata lumea se temea. Ce se va intampla in Romania dupa alegeri

Playtech Playtech,
Marcel Ciolacu, vestea de care toata lumea se temea. Ce se va intampla in Romania dupa alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu avertizeaza romanii cu privire la intstaurarea starii de urgenta si a carantinei Romaniei, imediat dupa alegeri. Acesta a explicat cu puutin timp in urma ca, masurile adoptate pana acum vor aduce un val de blocaje care nu pot fi rezolvate in alt mod. Nu se ia nicio masura coerenta Marcel Ciolacu . continuă pe Playtech

Marcel Ciolacu, vesti ingrijoratoare: Toata Romania va intra din nou in carantina dupa alegeri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a facutdeclaratii ingrijoratoare in ceea ce priveste carantina Covid-19. Marcel Ciolacu a afirmatcu credibilitate ca Romania va intra din nou in stare de urgenta.

Marcel Ciolacu: Dupa alegerile parlamentare, toata Romania va intra in stare de urgenta si carantina

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, ii acuza pe liberali ca sunt interesati doar de puterea absoluta si nu de cati romani vor muri din cauza pandemiei de coronavirus.

Marcel Ciolacu: Exista judete cu 200-300 de cazuri COVID-19 si medicamente doar pentru 10 pacienti Dupa 6 decembrie vor bloca toata Romania

Liderul social democratilor a discutat luni seara, in timpul unei emisiuni TV despre situatia raportata de catre presedintii CJ. Marcel Ciolacu sustine ca exista judete unde sunt cate 200 300 de.

Oana Zavoranu l-a umilit pe Pepe dupa vestea divortului. E public, toata lumea a vazut asta

Pepe si Oana Zavoranu s-au iubit, dar s-au despartit. in 2011, acestia isi spuneau adio. Desi s-a speculat ca povestea lor de iubire s-a risipit din cauza unei relatii paralele, problemele dintre cei doi au aparut de la copil; mai precis, de la lipsa lui. La scurt timp, au ajuns in fata notarului, apoi fiecare .

Marcel Ciolacu: Este exclus ca PSD sa mai voteze vreodata un guvern PNL. Eu cred ca PSD va iesi pe primul loc la alegerile parlamentare

Presedintele PSD,Marcel Ciolacu, a declarat luni seara ca partidul pe care il conduce nu va mai vota in Parlament un guvern liberal. Marcel Ciolacu, despre ce va urma dupa alegerile.

MARCEL CIOLACU, CATRE CIOLOS: V-ati repezit sa comentati un fake-news; PSD va castiga alegerile si va desemna premierul

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca Dacian Ciolos s-a repezit sa comenteze un fake-news, adaugand ca a spus ca social-democratii vor castiga alegerile si vor desemna premierul.

FLORIN CITU, DESPRE DECLARATIA LUI MARCEL CIOLACU: Al treilea om in stat a indemnat populatia sa ma linseze ca pe Ceausescu, astept sa-ti ceri scuze

Ministrul Finantelor, Florin Citu, s-a declarat socat de declaratia facuta de Marcel Ciolacu, luni seara, la TVR. El si-a exprimat opinia despre comentariile presedintelui PSD printr-o postare pe Facebook.

Marcel Ciolacu: Pe Nicolae Ceausescu l-am impuscat pentru ca a platit datoriile. Ce facem cu cei care au indatorat tara acum? Eu nu vorbesc de impuscat, Doamne fereste!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat din nou Guvernul PNL pentru modul in care a gestionat situatia economica a tarii si, mai ales, faptul ca a imprumutat bani in nestire. Pe Ceausescu l-am.

Marcel Ciolacu: Pe Ceausescu l-am impuscat pentru ca a platit datoriile. Ce facem cu cei care au indatorat tara acum?

Presedintele PSD raspunde criticilor aduse de ministrul Finantelor, Florin Citu, propunerilor facute in programul de guvernare al PSD, Marcel Ciolacu afirmand ca nu stie ce ceaiuri ia, dimineata, seara Florin Citu.

Marcel Ciolacu: Domnule Ciolos, v-ati repezit sa comentati un fake news

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a intervenit in spatiul public pentru a inlatura speculatiile conform carora social-democratii nu resping o posibila formula guvernamentala cu Dacian Ciolos prim-ministru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )