Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora despre o noua stare de alerta. Ce ii asteapta pe romani

Playtech Playtech,
Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora despre o noua stare de alerta. Ce ii asteapta pe romani

Vestri triste pentru romani. in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19, ministrul Sanatatii a anuntat ca va propune prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Anuntul de care toata lumea se temea a fost facut Nelu Tataru a explicat ca numarul pacientilor infectati cu COVID-19 a crescut alarmant, motiv pentru care este . continuă pe Playtech

Date de ultima ora despre jaful de la bancomate. IGPR: Hotii aveau pelerine verzi si fetele acoperite

Pentru a detona cele doua bancomate din Otopeni, cei trei spargatori au folosit doua obiecte metalice pe care le-au introdus in fanta bancomatelor si le-au dat foc. Informatia apare in concluzia anchetatorilor, care au faut cercetarea la fata locului.

Ministrul Educatiei, mesaj de ultima ora pentru elevi si profesori. Cand incepe, de fapt, scoala

In urma discutiilor potrivit carora deschiderea scolii ar fi putut fi amanata pentru 1 octombrie, Monica Anisie a oferit mai multe lamuriri cu privire la revenirea elevilor in scoli in contextul pandemiei actuale de COVID-19. Cand incepe oficial scoala in ciuda recomandarilor epidemiologilor si a temerilor parintilor cu privire la inceperea noului an scolar, ministrul .

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora: Starea de alerta, prelungita inca o luna

Starea de alerta impusa de epidemia de coronavirus s-ar putea prelungi cu inca o luna la noi in tara, dupa ce ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi, ca va face aceasta propunere.

Anunt de ultima ora pentru soferii cu masini pe benzina si motorina: puteau doar sa viseze la asa ceva

In 2020, pretul petrolului a inregistrat o scadere masiva. Si asta s-a vazut direct la pompa, unde soferii cu masini pe benzina si motorina au platit mai putin. Un anunt recent arata.

Alexandru Cumpanasu da cu mastile de pamant. Apel de ultima ora facut catre parintii elevilor

Alexandru Cumpanasu, fost candidat la alegerile prezidentiale, a facut un anunt controversat pe retelele sociale: nu isi va lasa copiii la scoala cu masca! Declaratia vine in contextul redeschiderii, in data de 14 septembrie, a unitatilor de invatamant, si a creat valuri in mediul online. Mai multe informatii, in continuare. Cumpanasu: Mastile sunt odioase Alexandru .

Ministrul Sanatatii, despre situatia epidemiologica actuala: Luna septembrie este o luna grea. in masura in care se vor respecta normele, vom putea sa gestionam o crestere relativ mica a numarului de cazuri de la o zi la alta

Miercuri seara, intr-o interventie la DIGI 24, Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, a dezbatut subiectul vaccinului anti-COVID al companiei britanice AstraZeneca, care asuspendat testele clinice pe oameni,.

Schimbare la Bravo, ai stil. Kanal D a facut anuntul de ultima ora

Kanal D, ca majoritatea canalelor comerciale romanesti, odata cu luna septembrie a intrat in grila de toamna. Noua grila, conform oficialilor, aduce noutati dar si modificari din punct de vedere al emisiunilor deja existente. Schimbare la Bravo, ai stil Cei de la paginademedia. ro au reusit sa afle de cateva modificari substantiale din grila de toamna .

Ministrul Sanatatii a vorbit despre suprasolicitarea sistemului medical.Nelu Tataru: Luna septembrie este una de mare provocare

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a afirmat, marti, ca dupa lunile care au trecut de la debutul crizei sanitare in sistemul medical se simte oboseala si suprasolicitarea. Tataru a avertizat ca luna septembrie este una de mare provocare si de mare preocupare, avand in vedere relaxarea unor masuri, campania electorala si alegerile, dar si deschiderea anului scolar.

Ultima ora. Apar informatii infioratoare despre batausii din Targu Jiu. Ce au mai gasit politistii in telefonul baiatului care a filmat scena de groaza

Cazul de bullying de la Targu Jiu a socat o tara intreaga, iar actele de violenta de acest gen abia acum ies la iveala. Potrivit politiei, grupul de agresori nu a fost la prima abatere de acest gen, mai mult, in telefonul baiatului a fost gasita o filmare infioratoare. Cine sunt tinerii care au oripilat .

Ministrul Sanatatii revine: Avizele epidemiologice se vor cere doar pentru cei de la inceputul ciclului de invatamant. Pot fi eliberate si in prima saptamana de scoala

Avizele epidemiologice vor fi necesare, la inceputul anului scolar, doar pentru cei aflati la inceputul unui ciclu de invatamant, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, citat de News. ro. De asemenea, vor avea nevoie de adeverinte medicale si copiii care au boli cronice, iar aceste documente vor putea fi eliberate si in prima saptamana de scoala, spune Tataru. Reamintim ca medicii de familie au atras atentia ca, in plina pandemie, aproape 3 milioane de elevi si parintii lor ar urma sa treaca prin cabinete intr-un timp foarte scurt, pentru obtinerea acestor avize - in cazul in care ar fi obligatorii pentru toti elevii, asa cum au transmis initial reprezentantii Ministerului Sanatatii, inclusiv ministrul Nelu Tataru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )