Libnet.ro
UNICEF

01:05

Super alimentul care iti scade hipertensiunea arteriala. E aur curat in casa oricui

Playtech Playtech,
Super alimentul care iti scade hipertensiunea arteriala. E aur curat in casa oricui

Tensiunea arteriala crescuta este unul dintre efectele stresului zilnic. Modificarea obiceiurilor alimentare si a stilului de viata pot aduce ameliorari, tinand sub control tensiunea arteriala si pot reduce riscurile asociate cu complicatiile acesteia asupra starii de sanatate. Daca ati fost diagnosticati cu hipertensiune arteriala, trebuie sa stiti ca, potrivit expertilor, o dieta bogata in nutrienti . continuă pe Playtech

Alimentele care iti taie pofta de dulce, noaptea. Toti romanii trebuie sa le consume ziua, pana in ora 19

Ce alimente te ajuta sa scapi de pofta de dulce? Gurmanzii care doresc sa fie mai atenti la alimentatie ar trebui sa stie asta. Sunt cateva gustari pe care le poti manca fara probleme pana la orele 19:00. Ce alimente iti taie pofta de dulce? Oricat ai tine o dieta, pofticiosii au in minte exact .

Ingredientul ieftin din bucatarie care iti da legume mari. Ce trebuie sa pui la radacina rosiilor pentru a rodi

Rosiile s-au scumpit si importurile cresc, asa ca multi dintre cei care aveau o bucata de pamant neexploatata au preferat sa o aduca la viata cu rasaduri de tomate. Pentru a avea si foloase de pe urma muncii, trebuie ceva documentatie. Pe langa sol si apa, factori principali, exista si un truc ce va ajuta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )