Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ce zile libere sunt in 2021 pentru angajatii din Romania. Vestea proasta primita de toti romanii

Playtech Playtech,
Ce zile libere sunt in 2021 pentru angajatii din Romania. Vestea proasta primita de toti romanii

Anul acesta a fost unul plin delibere, multe dintre ele datorate pandemiei si Starii de Urgenta si Alerta. Daca anul acesta liberele au fost, majoritatea in timpul saptamanii, anul viitor, in 2021 conform Codului Muncii, multe vor fi in weekend. in 2021 libere multe in weekend Conform Codului Muncii, ca si in anul acesta, ce . continuă pe Playtech

Consecintele Brexit pentru romanii din Romania: cati risca sa-si piarda locul de munca

Nu mai putin de 12. 000 de romani care activeaza in tara noastra si-ar putea pierde locul de munca din cauza unui Brexit fara acord comercial. Din pacate, la momentul de fata, acela este.

Zile libere decembrie 2020. Calendarul zilelor libere legale in 2021 nu arata bine. Multe pica in weekend!

Zile libere decembrie 2020. in 2020 au ramas doar doua zile libere. Anul viitor vom avea parte de 15 sarbatori legale - 8 zile libere pica in weekend si 7 sunt in timpul saptamanii.

Zile libere de Craciun si Revelion. Program de lucru de sarbatori

Zile libere de Craciun si Revelion. Sarbatorile se apropie si toata lumea este interesata de zilele libere legale de Craciun si de Revelion.

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, .

E dezastru, anuntul zilei pentru soferii din Romania: vestea pentru toti cu masina pe benzina sau motorina

Majoritatea masinilor din Romania sunt pe benzina si motorina. Iar aceasta analiza vine numai bine pentru toti soferii. Industria auto din toata lumea se pregateste sa faca tranzitie.

EXCLUSIV Vedeta din Romania care s-a mutat cu sotul sau in alta tara, de teama virusului. Ce reguli stricte sunt: Amenda pe loc!

Pandemia de coronavirus a bagat groaza in vedetele noastre care nu mai stiu cum sa paraseasca Bucurestiul, din cauza numarului periculos de mare de bolnavi Covid-19. Speriata de restrictiile dure luate de autoritati, dar si de situatia tragica din spitale, unde cu greu se elibereaza un pat la ATI, mai multe vedete din Romania au .

USR PLUS propune reformarea sistemului de management al fondurilor europene din Romania

Alianta USR PLUS a anuntat, astazi, ca a propus la negocierile pentru formarea coalitiei de guvernare cu PNL si UDMR o reformare a sistemului de management al fondurilor europene din Romania, inclusiv reorganizarea Ministerului Fondurilor Europene, a autoritatilor de management si a programelor operationale 2021 - 2027.

Care sunt cele mai cautate meserii din Romania

In ultima perioada, cele mai cautate meserii din Romania sunt legate de domeniile IT, financiar si medical. Si serviciile de curierat s-au regasit pe lista preferintelor romanilor Cele mai cautate.

Kaufland da asa ceva gratis doar azi. Sunt vizati toti clientii din tara

Kaufland continua surprizele pentru clientii sai din Romania, chiar inaninte de sarbatorile de iarna. Vei avea nevoie cu siguranta de aceste produse pe care magazinul ti le va oferi in.

Surpriza pe final de an! Se inchide o televiziune din Romania

Amatorii de filme din Romania vor avea cu o televiziune mai putin. De ce? Postul Paramount Channel se inchide in Romania din ianuarie 2021. Anuntul a fost publicat sub forma unui promo, care ruleaza atat pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )