Libnet.ro
UNICEF

05:15

Functia prin care Apple face cei mai multi bani de pe urma ta

Playtech Playtech,
Functia prin care Apple face cei mai multi bani de pe urma ta

Apple reuseste oricum sa faca o gramada de bani de pe urma utilizatorilor, dar reuseste sa isi maximizeze profiturile cu o simpla functie. Un raport publicat de catre Mark Gurman. continuă pe Playtech

Secretul unor supraoameni: Cum a ajuns Kenya sa produca pe banda cei mai buni alergatori de anduranta din lume

Multi se intreaba cum de alergatorii din Kenya sunt cei mai buni din lume. Viata lui Eliud Kipochoge ne ofera un raspuns in acest sens.

Dimana Vlaeva (DCA Romania) despre plafonarea valorii de recuperare a creantelor bancare: cei mai saraci dintre romani vor avea si mai mult de suferit

Relatia dintre client si banca este subiect de discutie si in aceasta toamna. Proiectul de lege prin care se intentioneaza plafonarea sumei care poate fi recuperata de la un datornic la banca la pretului la care a fost vanduta creanta este in dezbateri.

La Timisoara, ca in vestul salbatic! O asistenta, BATUTA CRUNT de mai multi ROMI in fata Spitalului de Urgenta

La Timisioara, ca-n codru! O asistenta medicala fost batuta crunt de mai multi romi, chiar in fata spitalului. Asistenta venea cu masina proprie la serviciu, iar in fata Spitalului Judetean din Timisoara.

Valer Dorneanu, huiduit si certat in plina strada de mai multi protestatari cunoscuti: Cum a reactionat presedintele CCR (VIDEO)

Mai multi protestatari cunoscuti pentru prezenta lor la toate actiunile rezist, precum Cristian Dide sau Marian Ceausescu, l-au reparat pe strada pe presedintele Curtii Constitutionale, Valer.

S-a prelungit nscrierea firmelor n programul prin care pot primi max. 25.000 lei de la stat pentru promovare externa

Firmele private romanesti mai primesc timp la dispozitie sa se inscrie in programul Internationalizare 2018, prin care pot primi fonduri nerambursabile de la stat de maximum 25. 000 de lei fiecare, pentru a merge in strinatate la targuri si expozitii.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Nasteri

- In ce luna se nasc cei mai multi copii ? - In luna a noua .

Mai multi localnici din Hunedoara au fost amendati cu peste 20.000 de lei. Care este motivul

Politistii au dat amenzi de peste 20. 000 de lei angajatilor unei firme care au taiat ilegal copaci, in comuna Salasu de Sus, de la poalele Retezatului. Politistii Biroului Combaterea Delictelor Silvice au.

Stare de alerta in New York! Mai multi copii, injunghiati de o femeie intr-o gradinita

O femeie, in varsta de 30 de ani, a injunghiat cu cutitul mai multe persoane, intre care si copii, intr-o gradinita din Queens, New York. Potrivit primelor informatii, sunt cinci.

Razboiul lumilor in tenis! Cei mai buni jucatori ai lumii se confrunta intr-o competitie inedita la Chicago

Un adevarat regal al tenisului masculin se va desfasura in acest weekend la Chicago, in United Center Arena, care se anunta neincapatoare, cu toate cele 20. 000 de locuri pe care le are.

Alerta METEO: Schimbare radicala a vremii! Care sunt zonele cele mai afectate...

Meteorologii au anuntat prognoza pentru perioada 24 septembrie 22 octombrie 2018. Acestia au precizat ca saptamana care urmeaza vine cu o racire accentuata si cu ploi abundente. Astfel, in perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )