Libnet.ro
UNICEF

11:46

Mesajul din Gmail care te sperie: ce trebuie sa faci ca sa ai mai mult spatiu

Playtech Playtech,
Mesajul din Gmail care te sperie: ce trebuie sa faci ca sa ai mai mult spatiu

Notificarea care te anunta ca nu mai ai spatiu de stocare la dispozitie este printre cele mai enervante si o poti primi si pe Gmail. Google iti pune la dispozitie 15GB de memorie pentru. continuă pe Playtech

Mesajul din Gmail care te sperie: cum iti mentii emailurile intacte

Notificarea care te anunta ca nu mai ai spatiu de stocare la dispozitie este printre cele mai enervante si o poti primi si pe Gmail. Google iti pune la dispozitie 15GB de memorie pentru.

Pensionarii din Romania care primesc cele mai mari pensii. Cat primesc fostii militari

Unii pensionari din Romania se plang de banii putini pe care-i primesc din partea statului, altii, insa, primesc pensii uriase. Exista o categorie a asa-numitilor privilegiati, care incaseaza mai mult in fiecare luna. Potrivit cifrelor oferite de Casele Sectoriale din domeniu, pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care [] .

Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Vedeta care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti este una dintre putinii oameni privilegiati sa stea alaturi de Suveranul Pontif atat de aproape. Selectia a fost foarte riguroasa pentru ca este nevoie de securitate sporita. Papa Francisc va sosi in Romania pe 31 mai si va face o vizita prin anumite [] .

Vedete din Romania care au vlogguri de succes

Vloggingul reprezinta un adevarat trend in ultimii ani, reprezentand un canal general de comunicare digitala. Asa se face ca si vedetele s-au apucat de vlogging, reusind sa cucereasca mediul online prin tot felul de tutoriale, provocari haioase ori interviuri realizate pe Youtube.

Partidul din Romania care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook dupa rezultatul dezastruos de la alegeri

Un partid din Romania cere interzicerea Facebook in Romania, dupa rezultatul dezastruos inregistrat la alegerile europarlamentare. Reprezentantii formatiunii cred ca ar trebui sa se organizeze o comisie parlamentara si insusi Mark Zuckerberg ar trebui sa vina in Romania si sa dea explicatii. PNTCD este partidul care a decis sa nu desemneze candidati pentru alegerile europarlamentare, [] .

Ludovic Orban depune plangere penala impotriva lui Melescanu: Este strigator la cer cum sunt umiliti romanii din diaspora care stau la cozi sa voteze. Guvernul isi bate joc

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca depune plangere penala impotriva ministrului de externe Teodor Melescanu pentru ca se incearca impiedicarea exercitarii dreptului la vot de catre romanii din diaspora, nevoiti sa stea la cozi imense. El mai spune ca ministerul a refuzat sa creasca numarul sectiilor de votare desi se stia ca exista o intentie de vot masiv in strainatate.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Iasi, care adormise in iarba. A fost strivit de un tractor care cosea

Marti dimineata a avut loc un accident pe malul stang al cursului de apa Bahlui, aval de Podul Tudor Vladimirescu. , in Iasi. Un tractor al Administratiei Bazinale de Apa Prut-Barlad care efectua.

ştiri din High-tech

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )